ترفند درست کردن حریره سیر | اونقدر توی آشپزی پرکاربرده که درست کردنش واجبه+ویدئو
حریره سیر یک چاشنی خوشمزه و پرکاربرد است که به بسیاری از غذاها عطر و طعم خوبی میبخشد. تهیه حریره سیر در خانه کار سادهای است، اما نکاتی وجود دارد که رعایت آنها باعث میشود حریره سیر شما خوشمزهتر و ماندگارتر شود.
کد خبر: 4657
حریره سیر یک چاشنی خوشمزه و پرکاربرد است که به بسیاری از غذاها عطر و طعم خوبی میبخشد. تهیه حریره سیر در خانه کار سادهای است، اما نکاتی وجود دارد که رعایت آنها باعث میشود حریره سیر شما خوشمزهتر و ماندگارتر شود.
مواد لازم:
- سیر تازه: 200 گرم
- روغن مایع سرخ کردنی یا روغن زیتون بدون بو: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
در میان اخبار
- سیرها را پوست بگیرید و بشویید. سپس آنها را روی دستمال تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.
- سیرهای خشک شده را در غذاساز یا خردکن بریزید.
- روغن مایع سرخ کردنی یا روغن زیتون بدون بو را به سیر اضافه کنید.
- غذاساز یا خردکن را روشن کنید و سیر را تا زمانی که کاملاً پوره شود، خرد کنید.
- در صورت نیاز، در حین خرد کردن، روغن بیشتری به سیر اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
- حریره سیر آماده شده را در یک شیشه دربدار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
- برای اینکه حریره سیر شما ماندگاری بیشتری داشته باشد، آن را در شیشههای دربدار با در محکم نگهداری کنید.
- روی حریره سیر همیشه روغن باشد تا بوی آن در یخچال نپیچد.
- برای استفاده از حریره سیر، آن را با قاشق تمیز و خشک از شیشه بردارید.
- اگر بو یا طعم حریره سیر تغییر کرد، یعنی خراب شده است و نباید مصرف شود.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3gpkd3