ترفند تهیه مربا توت فرنگی رژیمی | بدون نیاز به شکر تو خونه مربا درست کن! +ویدئو
مربای توت فرنگی رژیمی: طعمی شیرین و سالم!
فصل توت فرنگی فرا رسیده است و چه چیزی بهتر از لذت بردن از این میوه خوشمزه به صورت مربا؟! اما اگر به دنبال یک مربای توت فرنگی سالم و رژیمی هستید، نگران نباشید! در این مقاله، به شما دو روش ساده برای تهیه مربای توت فرنگی بدون شکر یا با مقدار کمی شکر آموزش میدهیم.
روش اول: مربای توت فرنگی بدون شکر
مواد لازم:
- 1 کیلوگرم توت فرنگی تازه
- ½ پیمانه آب
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 1 عدد چوب دارچین (اختیاری)
- 1 عدد میخک (اختیاری)
طرز تهیه:
-
توت فرنگیها را به دقت بشویید و از برگ و ساقه آنها جدا کنید.
-
توت فرنگیها را در یک قابلمه بریزید و به همراه آب، آبلیمو، چوب دارچین و میخک (در صورت تمایل) روی حرارت ملایم قرار دهید.
-
به آرامی هم بزنید تا توت فرنگیها له شوند و آب آنها آزاد شود.
-
حرارت را کمی زیاد کنید و اجازه دهید مربا بجوشد. در این مرحله، کف روی مربا را به طور مداوم با قاشق جمع کنید.
-
بعد از 15 تا 20 دقیقه، حرارت را کم کنید و به پخت مربا ادامه دهید تا غلیظ شود. این مرحله ممکن است 30 تا 40 دقیقه طول بکشد.
-
وقتی مربا به غلظت دلخواهتان رسید، آن را از روی حرارت بردارید.
-
مربای توت فرنگی رژیمی شما آماده است! میتوانید آن را در ظرفی تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
در میان اخبار
- برای غلیظتر شدن مربا، میتوانید از 1 تا 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت حل شده در آب استفاده کنید.
- اگر طعم ترش مربا را دوست ندارید، میتوانید مقدار آبلیمو را به دلخواه خودتان کم یا زیاد کنید.
- برای طعم بهتر مربا، میتوانید از کمی وانیل یا عصاره بادام استفاده کنید.
روش دوم: مربای توت فرنگی با مقدار کمی شکر
مواد لازم:
- 1 کیلوگرم توت فرنگی تازه
- ½ پیمانه شکر (یا به مقدار دلخواه)
- ½ پیمانه آب
- 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 1 عدد چوب دارچین (اختیاری)
- 1 عدد میخک (اختیاری)
طرز تهیه:
-
مراحل 1 تا 4 را مانند روش اول انجام دهید.
-
هنگامی که توت فرنگیها له شدند و آب آنها آزاد شد، شکر را به قابلمه اضافه کنید.
-
به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود.
-
حرارت را کمی زیاد کنید و اجازه دهید مربا بجوشد. در این مرحله، کف روی مربا را به طور مداوم با قاشق جمع کنید.
-
بعد از 10 تا 15 دقیقه، حرارت را کم کنید و به پخت مربا ادامه دهید تا غلیظ شود. این مرحله ممکن است 20 تا 30 دقیقه طول بکشد.
-
وقتی مربا به غلظت دلخواهتان رسید، آن را از روی حرارت بردارید.
-
مربای توت فرنگی با شکر کم شما آماده است! میتوانید آن را در ظرفی تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
- میتوانید از انواع مختلف شکر مانند شکر قهوهای، شکر نارگیل یا استویا (شکر گیاهی) برای تهیه این مربا استفاده کنید.
- اگر طعم ترش مربا را دوست ندارید، میتوانید مقدار آبلیمو را به دلخواه خودتان کم یا زیاد کنید.
- برای طعم بهتر مربا، میتوانید از کمی وانیل یا عصاره بادام استفاده کنید.
با این دو روش ساده، میتوانید از طعم شیرین و دلچسب مربای توت فرنگی بدون نگرانی از کالری و قند اضافی لذت ببرید!
نوش جان!