پیتزا نان لواش | طرز تهیه پیتزا نان لواش

ترفند تهیه پیتزا نان لواش | دیگه بدون نیاز به خمیر پیتزا، با نون لواش پیتزاتو درست کن +ویدئو

پیتزا لواش یک غذای ایده‌آل برای شب‌های هفته است که هم سریع و هم آسان تهیه می‌شود. با تنوعی از گزینه‌های تاپینگ، می‌توانید آن را به دلخواه خود سفارشی کنید. پس خلاق باشید و از آن لذت ببرید!
کد خبر: 11951
ترفند تهیه پیتزا نان لواش | دیگه بدون نیاز به خمیر پیتزا، با نون لواش پیتزاتو درست کن +ویدئو

پیتزا لواش: یک غذای سریع و آسان برای شب‌های هفته

پیتزا لواش یک غذای ایده‌آل برای شب‌های هفته است که هم سریع و هم آسان تهیه می‌شود. با تنوعی از گزینه‌های تاپینگ، می‌توانید آن را به دلخواه خود سفارشی کنید. پس خلاق باشید و از آن لذت ببرید!

مواد لازم:

دسته‌بندی مواد لازم
سس  
  2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  1/3 پیمانه آب
  1 قاشق غذاخوری سرکه
  3 قاشق غذاخوری شکر
  1 قاشق غذاخوری سیر رنده شده یا پوره
  1/2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز، آویشن، پونه کوهی)
  اختیاری: کمی جوز هندی
تاپینگ هر تاپینگی که دوست دارید! (هیچ محدودیتی وجود ندارد)

دستور پخت:

  1. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) و با حرارت از بالا و پایین گرم کنید.
  2. تاپینگ‌های پیتزای دلخواهتان را آماده کنید.
  3. سس را روی نان لواش بمالید.
  4. تاپینگ‌های انتخابی خود را اضافه کنید.
  5. پیتزا را به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.
  6. نوش جان!

این پیتزا لواش گزینه مناسبی برای یک غذای سریع و آسان است. همچنین راهی سرگرم‌کننده برای خلاقیت در آشپزخانه و امتحان ترکیب‌های جدید طعم‌ها است. بنابراین دفعه بعد که به دنبال یک غذای خوشمزه و رضایت‌بخش هستید، پیتزا لواش را امتحان کنید!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/48p9w3

پربیننده ترین




اخبار داغ