ترفند تهیه پیتزا نان لواش | دیگه بدون نیاز به خمیر پیتزا، با نون لواش پیتزاتو درست کن +ویدئو
پیتزا لواش یک غذای ایدهآل برای شبهای هفته است که هم سریع و هم آسان تهیه میشود. با تنوعی از گزینههای تاپینگ، میتوانید آن را به دلخواه خود سفارشی کنید. پس خلاق باشید و از آن لذت ببرید!
کد خبر: 11951
پیتزا لواش: یک غذای سریع و آسان برای شبهای هفته
پیتزا لواش یک غذای ایدهآل برای شبهای هفته است که هم سریع و هم آسان تهیه میشود. با تنوعی از گزینههای تاپینگ، میتوانید آن را به دلخواه خود سفارشی کنید. پس خلاق باشید و از آن لذت ببرید!
در میان اخبار
مواد لازم:
دستهبندی | مواد لازم |
---|---|
سس | |
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
1/3 پیمانه آب | |
1 قاشق غذاخوری سرکه | |
3 قاشق غذاخوری شکر | |
1 قاشق غذاخوری سیر رنده شده یا پوره | |
1/2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت | |
ادویهها (نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز، آویشن، پونه کوهی) | |
اختیاری: کمی جوز هندی | |
تاپینگ | هر تاپینگی که دوست دارید! (هیچ محدودیتی وجود ندارد) |
دستور پخت:
- فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) و با حرارت از بالا و پایین گرم کنید.
- تاپینگهای پیتزای دلخواهتان را آماده کنید.
- سس را روی نان لواش بمالید.
- تاپینگهای انتخابی خود را اضافه کنید.
- پیتزا را به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.
- نوش جان!
این پیتزا لواش گزینه مناسبی برای یک غذای سریع و آسان است. همچنین راهی سرگرمکننده برای خلاقیت در آشپزخانه و امتحان ترکیبهای جدید طعمها است. بنابراین دفعه بعد که به دنبال یک غذای خوشمزه و رضایتبخش هستید، پیتزا لواش را امتحان کنید!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/48p9w3