پیتزا مارگاریتا | تهیه پیتزا مارگاریتا

ترفند تهیه پیتزا مارگاریتا | صفر تا صد پیتزا مارگاریتا رو یاد بگیر وتو خونت درست کن +ویدئو

پیتزای مارگاریتا، یکی از ساده‌ترین و در عین حال خوشمزه‌ترین پیتزاها است که اصالت آن به ایتالیا باز می‌گردد. این پیتزا با مواد اولیه تازه و باکیفیت مانند گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و ریحان تهیه می‌شود و طعمی بی‌نظیر و دلچسب دارد.
کد خبر: 11555
ترفند تهیه پیتزا مارگاریتا | صفر تا صد پیتزا مارگاریتا رو یاد بگیر وتو خونت درست کن +ویدئو

پیتزای مارگاریتا: کلاسیک ایتالیایی در خانه شما!

پیتزای مارگاریتا، یکی از ساده‌ترین و در عین حال خوشمزه‌ترین پیتزاها است که اصالت آن به ایتالیا باز می‌گردد. این پیتزا با مواد اولیه تازه و باکیفیت مانند گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و ریحان تهیه می‌شود و طعمی بی‌نظیر و دلچسب دارد.

در این مقاله، طرز تهیه پیتزای مارگاریتا به همراه خمیر پیتزا را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای پیتزا (برای 2 پیتزا):

برای سس:

  • گوجه گیلاسی: 1 کاسه بزرگ (یا 2 عدد گوجه فرنگی)
  • سیر: 3 حبه
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم

برای پیتزا:

  • خمیر پیتزا (دستور تهیه در زیر آمده است)
  • پنیر موزارلا رنده شده: 300 گرم
  • ریحان تازه: به مقدار دلخواه

طرز تهیه سس:

  1. گوجه گیلاسی‌ها را شسته و از وسط نصف کنید. (اگر از گوجه فرنگی استفاده می‌کنید، آنها را پوست کنده و ریز خرد کنید.)
  2. سیر را رنده کنید.
  3. در یک تابه روغن زیتون را داغ کنید و سیر را به آن اضافه کنید. به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
  4. گوجه گیلاسی‌های نصف شده (یا گوجه فرنگی خرد شده) را به همراه نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید.
  5. حرارت را کم کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا گوجه‌ها نرم شده و سس غلیظ شود.

طرز تهیه خمیر پیتزا:

  1. آرد را در یک کاسه بزرگ الک کنید.
  2. در یک کاسه کوچک، شیر ولرم، خمیر مایه و شکر را با هم مخلوط کنید. به مدت 5 تا 10 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه فعال شود.
  3. تخم مرغ، روغن و نمک را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر شروع به شکل‌گیری کند.
  4. مخلوط خمیر مایه را به آرد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود.
  5. خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود.
  6. خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
  7. فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  8. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت جداگانه روی سطح آردپاشی شده به شکل دلخواه پهن کنید.
  9. خمیرهای پهن شده را در سینی فر قرار دهید.
  10. روی هر خمیر مقداری از سس مارگاریتا بریزید.
  11. پنیر موزارلا را روی سس پخش کنید.
  12. ریحان تازه را روی پیتزا قرار دهید.
  13. پیتزا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا نان پیتزا طلایی و پنیر ذوب شود.

نکات:

  • برای طعم قوی‌تر سس، می‌توانید از گوجه فرنگی خشک شده یا رب گوجه فرنگی نیز در سس استفاده کنید.
  • می‌توانید از انواع مختلف پنیر مانند پنیر گودا، پنیر چدار یا پنیر پروولونه به جای پنیر موزارلا استفاده کنید.
  • اگر به طعم تند علاقه دارید، می‌توانید از فلفل قرمز یا فلفل پاپریکا به سس اضافه کنید.
  • پیتزای مارگاریتا را می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل یا یک پیش‌غذای جذاب سرو کنید.

نوش جان!

امیدواریم از این دستور تهیه پیتزای مارگاریتا لذت برده باشید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4d5xd2

پربیننده ترین




اخبار داغ