پیتزا بدون خمیر | تهیه پیتزا بدون خمیر

ترفند تهیه پیتزا بدون خمیر | نه پنیر پیتزا می‌خواد نه خمیر و فر! +ویدئو

گاهی اوقات هوس خوردن پیتزا می‌کنید، اما نه وقت کافی برای درست کردن خمیر پیتزا دارید و نه فر در دسترستان است؟ نگران نباشید! با این دستور پخت ساده، می‌توانید در عرض چند دقیقه یک پیتزا خوشمزه و بدون دردسر در تابه درست کنید. این پیتزا نیازی به خمیر یا پنیر پیتزا ندارد و به راحتی می‌توانید آن را با مواد دلخواهتان تهیه کنید
کد خبر: 11816
ترفند تهیه پیتزا بدون خمیر | نه پنیر پیتزا می‌خواد نه خمیر و فر! +ویدئو

پیتزا بدون خمیر، پنیر و فر: ترفندی سریع و آسان برای یک وعده غذایی خوشمزه!

گاهی اوقات هوس خوردن پیتزا می‌کنید، اما نه وقت کافی برای درست کردن خمیر پیتزا دارید و نه فر در دسترستان است؟ نگران نباشید! با این دستور پخت ساده، می‌توانید در عرض چند دقیقه یک پیتزا خوشمزه و بدون دردسر در تابه درست کنید. این پیتزا نیازی به خمیر یا پنیر پیتزا ندارد و به راحتی می‌توانید آن را با مواد دلخواهتان تهیه کنید.

در این مقاله، به شما طرز تهیه پیتزا بدون خمیر، پنیر و فر را به صورت کامل آموزش می‌دهیم تا بتوانید از این ترفند آشپزی جالب و کاربردی استفاده کنید و یک وعده غذایی سریع و خوشمزه را برای خودتان و یا عزیزانتان تهیه کنید.

مواد لازم:

  • قارچ: 6 عدد
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • فلفل دلمه‌ای: 1 عدد
  • کالباس گوشت: 200 گرم
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
  • آرد: 2.5 لیوان
  • آب: 1 لیوان

طرز تهیه:

  1. آماده سازی مواد:

    • قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید.
    • فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید.
    • کالباس گوشت را به صورت نگینی خرد کنید.
  2. مخلوط کردن مواد:

    • در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ را شکسته و به خوبی هم بزنید.
    • قارچ‌های خرد شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده، کالباس گوشت خرد شده، بیکینگ پودر و آب را به تخم مرغ اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا یک مایه یکدست حاصل شود.
    • آرد را کم کم به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که غلظت مایه مانند مایه کیک غلیظ شود.
  3. پخت پیتزا:

    • یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم گرم کنید.
    • مقداری روغن به تابه اضافه کنید.
    • مایه پیتزا را به طور یکنواخت در کف تابه بریزید.
    • درب تابه را ببندید و اجازه دهید پیتزا به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد تا زمانی که زیر آن طلایی رنگ شود.
  4. برگرداندن و پخت نهایی:

    • بعد از 15 تا 20 دقیقه، پیتزا را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود.
    • درب تابه را دوباره ببندید و اجازه دهید پیتزا به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزد تا کاملاً پخته و طلایی رنگ شود.
  5. سرو:

    • پیتزا را از روی حرارت بردارید و به دلخواه برش بزنید و سرو کنید.

نکات:

  • می‌توانید از مواد دلخواه خودتان برای تهیه این پیتزا استفاده کنید. مثلاً می‌توانید از مرغ، ژامبون، پیاز، ذرت و یا هر نوع سبزیجات دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از مقداری پنیر رنده شده نیز در این پیتزا استفاده کنید.
  • برای طعم‌دار کردن پیتزا می‌توانید از ادویه‌هایی مانند آویشن، فلفل سیاه و یا پودر سیر استفاده کنید.
  • این پیتزا را می‌توانید به تنهایی و یا به همراه سس کچاپ، سس مایونز و یا سالاد سرو کنید.

نوش جان!

امیدواریم با این دستور پخت ساده، بتوانید پیتزا بدون خمیر، پنیر و فر را به راحتی در منزل خودتان تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر این غذای سریع و خوشمزه لذت ببرید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4plad3

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


ناشناس4 ماه پیش

خواهشاااا در آشپزی ....بازی با کلمات انجام ندهید چراا لوازمی که باید خریده شود گرونه....مثلاً این پیتزا ..بدون پنیر پیتزا....وخمیر ....یعنی چه....میشه کوکو.....