لقمه مرغ | لقمه مرغ پیتزایی

ترفند تهیه لقمه مرغ پیتزایی | اگه از مرغ آبپز خسته شدی و دوسدداری تو پخت مرغ تنوع داشته باشی حتما ببین +ویدئو

لقمه مرغ پیتزایی یه گزینه عالی برای یه میان وعده یا غذای سبک خوشمزه و پرماجراست که هم درست کردنش آسونه و هم می‌تونه حسابی شما رو سیر کنه. این لقمه‌ها با ترکیب نان، مرغ، سس گوجه و پنیر پیتزا تهیه می‌شن و به خاطر طعم فوق‌العاده و ظاهرشون، می‌تونن یه انتخاب عالی برای مهمونی‌ها و جشن‌ها هم باشن.
کد خبر: 9750
ترفند تهیه لقمه مرغ پیتزایی | اگه از مرغ آبپز خسته شدی و دوسدداری تو پخت مرغ تنوع داشته باشی حتما ببین +ویدئو

لقمه مرغ پیتزایی، یه میان وعده یا غذای سبک خوشمزه!

لقمه مرغ پیتزایی یه گزینه عالی برای یه میان وعده یا غذای سبک خوشمزه و پرماجراست که هم درست کردنش آسونه و هم می‌تونه حسابی شما رو سیر کنه. این لقمه‌ها با ترکیب نان، مرغ، سس گوجه و پنیر پیتزا تهیه می‌شن و به خاطر طعم فوق‌العاده و ظاهرشون، می‌تونن یه انتخاب عالی برای مهمونی‌ها و جشن‌ها هم باشن.

در اینجا یه دستور پخت ساده و کم‌ دردسر برای لقمه مرغ پیتزایی بهتون ارائه می‌دم:

مواد لازم:

8 عدد نان تست

200 گرم سینه مرغ پخته و ریش ریش شده

1/2 پیمانه سس گوجه فرنگی

1/2 پیمانه پنیر پیتزا رنده شده

1/4 پیمانه پیاز رنده شده

1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

1 قاشق مرباخوری نمک

1/2 قاشق مرباخوری فلفل سیاه

1/4 قاشق مرباخوری آویشن

روغن زیتون به مقدار لازم

مراحل پخت:

فر رو با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

یه کاسه بردارید و مرغ ریش ریش شده، سس گوجه، پیاز رنده شده، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و آویشن رو با هم مخلوط کنید.

از هر نان تست یه مربع یا مثلث دلخواه برش بزنید.

روی هر برش نان، یه لایه از مخلوط مرغ و سس بریزید.

پنیر پیتزا رنده شده رو روی مخلوط مرغ و سس بریزید.

یه سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید و لقمه‌های مرغ پیتزایی رو توی سینی بچینید.

سینی رو به مدت 10 تا 15 دقیقه توی فر قرار بدید تا پنیر آب بشه و کمی طلایی بشه.

لقمه‌های مرغ پیتزایی رو از فر خارج کنید و بذارید کمی خنک بشن.

نکات:

می‌تونید از انواع نان‌های دیگه مثل نان ساندویچ یا نان لواش هم برای تهیه این لقمه‌ها استفاده کنید.

اگه دوست دارید، می‌تونید به جای مرغ پخته شده از گوشت چرخ کرده یا کالباس هم توی این لقمه‌ها استفاده کنید.

همچنین می‌تونید از انواع سبزیجات دیگه مثل فلفل دلمه ای، قارچ یا ذرت هم توی مخلوط مرغ و سس استفاده کنید.

برای اینکه لقمه‌ها طعم بهتری داشته باشن، می‌تونید از ادویه‌های دیگه مثل پودر سیر، پودر پیاز یا فلفل قرمز هم استفاده کنید.

لقمه مرغ پیتزایی رو می‌تونید با سس گوجه فرنگی، سس مایونز یا ماست سرو کنید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27beg3

پربیننده ترین




اخبار داغ