تاسکان سالمون | تهیه تاسکان سالمون

ترفند تهیه تاسکان سالمون | کافیه یک بار ماهی رو با این رسپی به سبک ایتالیایی‌ها درست کنی! +ویدئو

تاسکان سالمون (Tuscan Salmon) یه غذای ایتالیایی خوشمزه و پرطرفداره که با فیله سالمون، سبزیجات و سس مخصوص تهیه میشه. این غذا به خاطر طعم لذیذ و سادگی در تهیه، میتونه به عنوان یه گزینه عالی برای شام یا ناهار محسوب بشه
کد خبر: 10336
ترفند تهیه تاسکان سالمون | کافیه یک بار ماهی رو با این رسپی به سبک ایتالیایی‌ها درست کنی! +ویدئو

روش تهیه تاسکان سالمون

تاسکان سالمون (Tuscan Salmon) یه غذای ایتالیایی خوشمزه و پرطرفداره که با فیله سالمون، سبزیجات و سس مخصوص تهیه میشه. این غذا به خاطر طعم لذیذ و سادگی در تهیه، میتونه به عنوان یه گزینه عالی برای شام یا ناهار محسوب بشه.

در اینجا دو روش مختلف برای تهیه تاسکان سالمون به شما آموزش میدم:

روش اول:

مواد لازم:

  • 500 گرم فیله سالمون
  • 2 عدد پیاز بزرگ
  • 3 عدد سیب زمینی متوسط
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • 1/4 پیمان آب
  • روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. فیله های سالمون را به قطعات دلخواه برش بزنید و با نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل و زردچوبه مزه دار کنید.
  3. پیازها را به صورت خلالی و سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای برش بزنید.
  4. گوجه فرنگی ها را نیز به صورت حلقه ای یا خلالی خرد کنید.
  5. در یک قابلمه بزرگ، مقداری روغن زیتون گرم کنید و پیازها را در آن تفت دهید تا نرم و شیشه ای شوند.
  6. سپس سیب زمینی ها را به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا سیب زمینی ها نیز کمی نرم شوند.
  7. گوجه فرنگی ها، رب گوجه فرنگی و ادویه های باقی مانده را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
  8. قطعات سالمون مزه دار شده را روی مواد داخل قابلمه بچینید.
  9. 1/4 پیمان آب را به قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید.
  10. قابلمه را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا سالمون پخته و سیب زمینی ها نیز نرم شوند.
  11. در صورت تمایل، می توانید در 10 دقیقه آخر پخت، از مقداری جعفری یا گشنیز ساطوری برای تزیین تاس کباب استفاده کنید.

روش دوم:

مواد لازم:

  • 500 گرم فیله سالمون
  • 2 عدد بادمجان
  • 2 عدد فلفل دلمه ای
  • 1 عدد پیاز
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • 1/4 پیمان آب
  • روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. فیله های سالمون را به قطعات دلخواه برش بزنید و با نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل و زردچوبه مزه دار کنید.
  3. بادمجان ها را به صورت حلقه ای یا خلالی برش بزنید و به مدت 30 دقیقه در آب و نمک خیس کنید تا تلخی آنها گرفته شود.
  4. فلفل دلمه ای ها را به صورت خلالی و پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
  5. گوجه فرنگی ها را نیز به صورت حلقه ای یا خلالی خرد کنید.
  6. در یک قابلمه بزرگ، مقداری روغن زیتون گرم کنید و پیازها را در آن تفت دهید تا نرم و شیشه ای شوند.
  7. سپس بادمجان ها را از آب و نمک خارج کرده و آب اضافی آنها را بگیرید. بادمجان ها را به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا کمی نرم شوند.
  8. فلفل دلمه ای ها و گوجه فرنگی ها را به بادمجان ها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا مواد کمی نرم شوند.
  9. رب گوجه فرنگی و ادویه های باقی مانده را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
  10. قطعات سالمون مزه دار شده را روی مواد داخل قابلمه بچینید.
  11. 1/4 پیمان آب را به قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید.

منبع ویدئو: @Cookwhen




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2laqk3

پربیننده ترین




اخبار داغ