تاسکان سالمون | تهیه تاسکان سالمون
ترفند تهیه تاسکان سالمون | کافیه یک بار ماهی رو با این رسپی به سبک ایتالیاییها درست کنی! +ویدئو
تاسکان سالمون (Tuscan Salmon) یه غذای ایتالیایی خوشمزه و پرطرفداره که با فیله سالمون، سبزیجات و سس مخصوص تهیه میشه. این غذا به خاطر طعم لذیذ و سادگی در تهیه، میتونه به عنوان یه گزینه عالی برای شام یا ناهار محسوب بشه
کد خبر: 10336
روش تهیه تاسکان سالمون
تاسکان سالمون (Tuscan Salmon) یه غذای ایتالیایی خوشمزه و پرطرفداره که با فیله سالمون، سبزیجات و سس مخصوص تهیه میشه. این غذا به خاطر طعم لذیذ و سادگی در تهیه، میتونه به عنوان یه گزینه عالی برای شام یا ناهار محسوب بشه.
در اینجا دو روش مختلف برای تهیه تاسکان سالمون به شما آموزش میدم:
روش اول:
مواد لازم:
- 500 گرم فیله سالمون
- 2 عدد پیاز بزرگ
- 3 عدد سیب زمینی متوسط
- 2 عدد گوجه فرنگی
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری زردچوبه
- 1/4 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- 1/4 پیمان آب
- روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه:
در میان اخبار
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- فیله های سالمون را به قطعات دلخواه برش بزنید و با نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل و زردچوبه مزه دار کنید.
- پیازها را به صورت خلالی و سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای برش بزنید.
- گوجه فرنگی ها را نیز به صورت حلقه ای یا خلالی خرد کنید.
- در یک قابلمه بزرگ، مقداری روغن زیتون گرم کنید و پیازها را در آن تفت دهید تا نرم و شیشه ای شوند.
- سپس سیب زمینی ها را به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا سیب زمینی ها نیز کمی نرم شوند.
- گوجه فرنگی ها، رب گوجه فرنگی و ادویه های باقی مانده را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
- قطعات سالمون مزه دار شده را روی مواد داخل قابلمه بچینید.
- 1/4 پیمان آب را به قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید.
- قابلمه را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا سالمون پخته و سیب زمینی ها نیز نرم شوند.
- در صورت تمایل، می توانید در 10 دقیقه آخر پخت، از مقداری جعفری یا گشنیز ساطوری برای تزیین تاس کباب استفاده کنید.
روش دوم:
مواد لازم:
- 500 گرم فیله سالمون
- 2 عدد بادمجان
- 2 عدد فلفل دلمه ای
- 1 عدد پیاز
- 2 عدد گوجه فرنگی
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری زردچوبه
- 1/4 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- 1/4 پیمان آب
- روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه:
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- فیله های سالمون را به قطعات دلخواه برش بزنید و با نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل و زردچوبه مزه دار کنید.
- بادمجان ها را به صورت حلقه ای یا خلالی برش بزنید و به مدت 30 دقیقه در آب و نمک خیس کنید تا تلخی آنها گرفته شود.
- فلفل دلمه ای ها را به صورت خلالی و پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
- گوجه فرنگی ها را نیز به صورت حلقه ای یا خلالی خرد کنید.
- در یک قابلمه بزرگ، مقداری روغن زیتون گرم کنید و پیازها را در آن تفت دهید تا نرم و شیشه ای شوند.
- سپس بادمجان ها را از آب و نمک خارج کرده و آب اضافی آنها را بگیرید. بادمجان ها را به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا کمی نرم شوند.
- فلفل دلمه ای ها و گوجه فرنگی ها را به بادمجان ها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا مواد کمی نرم شوند.
- رب گوجه فرنگی و ادویه های باقی مانده را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
- قطعات سالمون مزه دار شده را روی مواد داخل قابلمه بچینید.
- 1/4 پیمان آب را به قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید.
منبع ویدئو: @Cookwhen
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2laqk3