ترفند تهیه پیتزا ایتالیایی | بیا تا راز پیتزا ایتالیایی رو بهت بگم! +ویدئو
پیتزا، یکی از محبوبترین غذاهای جهان است که اصالت آن به کشور ایتالیا باز میگردد. پیتزای ایتالیایی با نان نازک و ترد، سس گوجه فرنگی ساده و پر طعم، و پنیر موزارلای باکیفیت، تجربهای منحصر به فرد از طعم و مزه را به شما ارائه میدهد.
کد خبر: 9266
پیتزای اصیل ایتالیایی: سفری به دنیای طعمهای ناب
پیتزا، یکی از محبوبترین غذاهای جهان است که اصالت آن به کشور ایتالیا باز میگردد. پیتزای ایتالیایی با نان نازک و ترد، سس گوجه فرنگی ساده و پر طعم، و پنیر موزارلای باکیفیت، تجربهای منحصر به فرد از طعم و مزه را به شما ارائه میدهد.
در این مقاله، به بررسی روش تهیه پیتزای اصیل ایتالیایی در خانه میپردازیم.
مواد لازم برای 2 تا 3 پیتزا:
- خمیر پیتزا: 500 گرم
- سس گوجه فرنگی: 400 گرم
- پنیر موزارلای رنده شده: 400 گرم
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
- مواد دلخواه برای روی پیتزا (مانند کالباس، سوسیس، فلفل دلمه ای، پیاز، قارچ، زیتون و ...): به مقدار لازم
مراحل تهیه:
-
آماده سازی خمیر پیتزا:
- خمیر پیتزا را به دمای اتاق برسانید.
- خمیر را روی سطح آردپاشی شده به شکل دایرهای با قطر دلخواه پهن کنید.
- لبههای خمیر را با انگشت فشار دهید تا کمی برجسته شوند.
-
آماده سازی سس گوجه فرنگی:
در میان اخبار
- سس گوجه فرنگی را در ظرفی بریزید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- میتوانید از کمی آویشن یا ریحان خشک برای طعم دار کردن سس استفاده کنید.
-
پخت پیتزا:
- فر را با دمای 250 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سینی فر را با کمی روغن زیتون چرب کنید.
- خمیر پیتزا را روی سینی فر قرار دهید.
- روی خمیر پیتزا، سس گوجه فرنگی بمالید.
- پنیر موزارلای رنده شده را روی سس بپاشید.
- مواد دلخواه خود را برای روی پیتزا اضافه کنید.
- پیتزا را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا نان پیتزا ترد و پنیر ذوب شود.
-
سرو پیتزا:
- پیتزا را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کمی خنک شود.
- پیتزا را به دلخواه برش داده و سرو کنید.
نکات:
- برای تهیه خمیر پیتزا میتوانید از دستور پختهای مختلف موجود در اینترنت استفاده کنید.
- همچنین میتوانید از خمیر پیتزای آماده استفاده کنید.
- برای اینکه نان پیتزا تردتر شود، میتوانید قبل از پخت، کمی آرد ذرت روی سینی فر بپاشید.
- از مواد تازه و باکیفیت برای تهیه پیتزا استفاده کنید.
- میتوانید از انواع مختلف پنیر مانند پنیر چدار، پنیر گودا یا پنیر پروولونه برای تهیه پیتزا استفاده کنید.
- پیتزای ایتالیایی را به محض پخت سرو کنید تا از طعم و مزه آن نهایت لذت را ببرید.
با کمی خلاقیت و ذوق و سلیقه میتوانید پیتزای ایتالیایی را با طعم دلخواه خودتان تهیه کنید و از آن در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید.
علاوه بر موارد ذکر شده، در اینجا چند نکته دیگر برای تهیه پیتزای ایتالیایی ارائه میشود:
- میتوانید از سسهای مختلف مانند سس پesto یا سس آلفردو به جای سس گوجه فرنگی استفاده کنید.
- میتوانید از سبزیجات تازه مانند ریحان، جعفری یا آویشن برای تزیین پیتزا استفاده کنید.
- میتوانید از کمی روغن فلفل قرمز برای تند کردن پیتزا استفاده کنید.
- میتوانید پیتزا را به صورت قالبی یا در ظرفهای کوچک سرو کنید.
امیدواریم از این دستور پخت لذت ببرید!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2rrbb2