ترفند تهیه مربا گردو | کی فکرش رو میکرد با گردو هم بشه مربا درست کرد؟ +ویدئو
مربای گردو ارمنستان، یکی از خوشمزهترین و باکیفیتترین مرباهای دنیا است که در ایران نیز طرفداران بسیاری دارد. جالب است بدانید که این مربای خوشمزه اولین بار از ارمنستان به ایران راه یافته است.
کد خبر: 11921
مربای گردو: طعم اصیل ارمنستان
مربای گردو ارمنستان، یکی از خوشمزهترین و باکیفیتترین مرباهای دنیا است که در ایران نیز طرفداران بسیاری دارد. جالب است بدانید که این مربای خوشمزه اولین بار از ارمنستان به ایران راه یافته است.
مربای گردو نه تنها طعمی فوقالعاده دارد، بلکه فواید سلامتی زیادی نیز برای بدن دارد. گردو سرشار از آنتیاکسیدانها، ویتامینها و مواد معدنی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد مغز و سلامت قلب کمک میکند.
اگر به دنبال یک مربای خاص و لذیذ هستید، مربای گردو ارمنستان را حتما امتحان کنید.
مواد لازم:
در میان اخبار
- چاقاله گردو: 50 عدد
- آب: 1.5 لیتر
- آهک: 1 تا 2 پیمانه
نکته: آهک باعث میشود که گردوها سیاه و ترد شوند.
طرز تهیه:
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2x5vw4