ترفند تهیه آب دوغ خیار | درست کن که برای این هوای گرم بهترینه! +ویدئو
آب دوغ خیار: طراوت تابستانی با طعمی اصیل!
آب دوغ خیار، نوشیدنی محبوب و سنتی ایرانی است که در فصل گرم تابستان طرفداران زیادی پیدا میکند. این نوشیدنی خنک و دلچسب با طعمی ترش و ملس و بافتی گس، به عنوان یک راه حل طبیعی برای رفع عطش و گرمازدگی به شمار میرود.
تهیه آب دوغ خیار در خانه کار بسیار سادهای است و به مواد اولیه و زمان زیادی نیاز ندارد. در این مقاله، طرز تهیه این نوشیدنی سنتی را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید در منزل خود آن را بپزید و از طراوت و طعم بینظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- 2 پیمانه ماست چکیده
- 1 پیمانه آب
- 1 عدد خیار
- 2 حبه سیر
- 1 قاشق غذاخوری نعناع خشک
- 1 قاشق غذاخوری شوید خشک
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- چند تکه یخ (اختیاری)
طرز تهیه:
-
آماده سازی مواد: ماست، آب، خیار، سیر، نعناع، شوید، نمک و فلفل سیاه را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید.
-
مخلوط کردن مواد: مواد را به مدت 2 تا 3 دقیقه مخلوط کنید تا یکدست و صاف شوند.
-
اضافه کردن یخ: اگر میخواهید آب دوغ خیار خنکتر باشد، چند تکه یخ به مخلوط اضافه کنید.
در میان اخبار
-
سرو: آب دوغ خیار را در لیوانهای دلخواه بریزید و با نعناع و یا شوید تازه تزیین کنید.
نکات تکمیلی:
- برای طعم قویتر سیر، میتوانید مقدار سیر را کمی بیشتر کنید.
- میتوانید از سبزیجات معطر دیگری مانند جعفری، ترخون و یا ریحان نیز در تهیه آب دوغ خیار استفاده کنید.
- برای طعم ترشتر آب دوغ خیار، میتوانید از کمی آبلیمو یا سرکه استفاده کنید.
- آب دوغ خیار را میتوانید به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
با تهیه آب دوغ خیار در منزل، میتوانید از یک نوشیدنی خنک، دلچسب و سالم در فصل گرم تابستان لذت ببرید و طراوت را به روزهای گرم خود هدیه دهید.