پاستا قارچ و اسفناج | تهیه پاستا قارچ و اسفناج

ترفند تهیه پاستا قارچ و اسفناج | اگه کوچولوهای تو هم اسفناج نمی‌خورن حتما با پاستا امتحان کن! +ویدئو

پاستا قارچ و اسفناج، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل سادگی در تهیه و طعم فوق العاده ی آن، می تواند انتخابی عالی برای وعده های غذایی مختلف باشد. این غذا با ترکیب پاستا، قارچ و اسفناج، علاوه بر طعم دلچسبی که دارد، بسیار مغذی و رژیمی نیز می باشد
کد خبر: 9373
ترفند تهیه پاستا قارچ و اسفناج | اگه کوچولوهای تو هم اسفناج نمی‌خورن حتما با پاستا امتحان کن! +ویدئو

پاستا قارچ و اسفناج: طعمی دلچسب و رژیمی!

پاستا قارچ و اسفناج، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل سادگی در تهیه و طعم فوق العاده ی آن، می تواند انتخابی عالی برای وعده های غذایی مختلف باشد. این غذا با ترکیب پاستا، قارچ و اسفناج، علاوه بر طعم دلچسبی که دارد، بسیار مغذی و رژیمی نیز می باشد.

در این مقاله، به ارائه ی دستور پخت پاستا قارچ و اسفناج به روشی ساده و آسان می پردازیم:

مواد لازم (برای ۴ نفر):

  • ۴۰۰ گرم پاستا (به شکل دلخواه)
  • ۳۰۰ گرم قارچ
  • ۲۵۰ گرم اسفناج
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۲ حبه سیر
  • ۱/۴ پیمان روغن زیتون
  • ۱/۴ پیمان شیر
  • ۱/۴ پیمان پنیر پارمزان رنده شده
  • نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. پاستا را طبق دستور پخت روی بسته بندی بپزید.
  2. در همین حین، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید.
  3. پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه با روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  4. سیر را ریز رنده کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.
  5. قارچ های ورقه ای شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ ها نرم شوند.
  6. اسفناج را به صورت ریز خرد کنید و به قارچ ها اضافه کنید.
  7. نمک، فلفل سیاه و آویشن را به مواد اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا اسفناج کمی پژمرده شود.
  8. شیر را به مواد اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید تا سس غلیظ شود.
  9. پاستای پخته شده را آبکش کنید و به سس قارچ و اسفناج اضافه کنید.
  10. پنیر پارمزان رنده شده را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  11. پاستا قارچ و اسفناج را بلافاصله سرو کنید.

نکات تکمیلی:

  • می توانید از انواع دیگر سبزیجات مانند فلفل دلمه ای، کدو یا نخود فرنگی نیز در این غذا استفاده کنید.
  • اگر می خواهید سس شما طعم تندتری داشته باشد، می توانید از فلفل چیلی یا پودر فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
  • پاستا قارچ و اسفناج را می توانید به تنهایی یا به همراه سالاد یا نان سرو کنید.
  • این غذا را می توانید به راحتی فریز کنید و در زمان نیاز گرم کنید و میل کنید.

با پخت پاستا قارچ و اسفناج، از طعمی دلچسب و رژیمی در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36awz4

پربیننده ترین




اخبار داغ