ترفند تهیه پاستا قارچ و اسفناج | اگه کوچولوهای تو هم اسفناج نمیخورن حتما با پاستا امتحان کن! +ویدئو
پاستا قارچ و اسفناج، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل سادگی در تهیه و طعم فوق العاده ی آن، می تواند انتخابی عالی برای وعده های غذایی مختلف باشد. این غذا با ترکیب پاستا، قارچ و اسفناج، علاوه بر طعم دلچسبی که دارد، بسیار مغذی و رژیمی نیز می باشد
کد خبر: 9373
پاستا قارچ و اسفناج: طعمی دلچسب و رژیمی!
پاستا قارچ و اسفناج، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل سادگی در تهیه و طعم فوق العاده ی آن، می تواند انتخابی عالی برای وعده های غذایی مختلف باشد. این غذا با ترکیب پاستا، قارچ و اسفناج، علاوه بر طعم دلچسبی که دارد، بسیار مغذی و رژیمی نیز می باشد.
در این مقاله، به ارائه ی دستور پخت پاستا قارچ و اسفناج به روشی ساده و آسان می پردازیم:
در میان اخبار
مواد لازم (برای ۴ نفر):
- ۴۰۰ گرم پاستا (به شکل دلخواه)
- ۳۰۰ گرم قارچ
- ۲۵۰ گرم اسفناج
- ۱ عدد پیاز متوسط
- ۲ حبه سیر
- ۱/۴ پیمان روغن زیتون
- ۱/۴ پیمان شیر
- ۱/۴ پیمان پنیر پارمزان رنده شده
- نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه:
- پاستا را طبق دستور پخت روی بسته بندی بپزید.
- در همین حین، قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید.
- پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه با روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
- سیر را ریز رنده کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.
- قارچ های ورقه ای شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ ها نرم شوند.
- اسفناج را به صورت ریز خرد کنید و به قارچ ها اضافه کنید.
- نمک، فلفل سیاه و آویشن را به مواد اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا اسفناج کمی پژمرده شود.
- شیر را به مواد اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید تا سس غلیظ شود.
- پاستای پخته شده را آبکش کنید و به سس قارچ و اسفناج اضافه کنید.
- پنیر پارمزان رنده شده را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- پاستا قارچ و اسفناج را بلافاصله سرو کنید.
نکات تکمیلی:
- می توانید از انواع دیگر سبزیجات مانند فلفل دلمه ای، کدو یا نخود فرنگی نیز در این غذا استفاده کنید.
- اگر می خواهید سس شما طعم تندتری داشته باشد، می توانید از فلفل چیلی یا پودر فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
- پاستا قارچ و اسفناج را می توانید به تنهایی یا به همراه سالاد یا نان سرو کنید.
- این غذا را می توانید به راحتی فریز کنید و در زمان نیاز گرم کنید و میل کنید.
با پخت پاستا قارچ و اسفناج، از طعمی دلچسب و رژیمی در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36awz4