درست کردن سمبوسه | ترفند درست کردن سمبوسه

ترفند درست کردن سمبوسه | از این به بعد سمبوسه رو اینطوری بپیچ! +ویدئو

سمبوسه یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در ایران و بسیاری از نقاط جهان است. این غذا به دلیل طعم لذیذ و تنوع مواد داخل آن، برای هر سلیقه‌ای جذاب است. سمبوسه را می‌توان به عنوان پیش‌غذا، میان وعده یا حتی غذای اصلی سرو کرد.
کد خبر: 8901
ترفند درست کردن سمبوسه | از این به بعد سمبوسه رو اینطوری بپیچ! +ویدئو

طرز تهیه سمبوسه خوشمزه و ترد

سمبوسه یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در ایران و بسیاری از نقاط جهان است. این غذا به دلیل طعم لذیذ و تنوع مواد داخل آن، برای هر سلیقه‌ای جذاب است. سمبوسه را می‌توان به عنوان پیش‌غذا، میان وعده یا حتی غذای اصلی سرو کرد.

در اینجا طرز تهیه یک سمبوسه خوشمزه و ترد را به شما ارائه می‌کنیم:

مواد لازم (برای 4 نفر):

نان لواش: 8 عدد

سیب زمینی: 3 عدد متوسط

پیاز: 1 عدد بزرگ

گوشت چرخ کرده: 200 گرم (اختیاری)

جعفری: 1/2 پیمانه

گشنیز: 1/2 پیمانه

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری

پودر زیره: 1/4 قاشق چایخوری

روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. سپس آن‌ها را در آب جوش بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا نرم شوند.

در همین حین، پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا نرم و شیشه‌ای شود.

اگر از گوشت چرخ‌کرده استفاده می‌کنید، آن را به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه‌ای رنگ شود.

سیب زمینی‌های پخته شده را آبکش کرده و بگذارید کمی سرد شوند. سپس آن‌ها را له کنید و به مخلوط پیاز و گوشت اضافه کنید.

جعفری و گشنیز را ساطوری خرد کرده و به مواد سمبوسه اضافه کنید.

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیره را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

از نان لواش مربع‌های کوچکی به اندازه دلخواه برش بزنید.

مقداری از مواد سمبوسه را روی یک گوشه از نان لواش قرار دهید.

نان لواش را به صورت مورب تا کنید تا به شکل مثلث تبدیل شود.

لبه‌های نان را با انگشت فشار دهید تا مواد بیرون نریزد.

به همین ترتیب، تمام سمبوسه‌ها را آماده کنید.

در یک تابه مقداری روغن سرخ کردنی داغ کنید و سمبوسه‌ها را به صورت تکی سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.

سمبوسه‌های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

سمبوسه‌ها را گرم با سس گوجه فرنگی یا ماست سرو کنید.

نکات:

می‌توانید از مواد دلخواه خود برای داخل سمبوسه استفاده کنید. به عنوان مثال، می‌توانید به جای گوشت از پنیر، قارچ یا نخود فرنگی استفاده کنید.

برای اینکه سمبوسه‌ها تردتر شوند، می‌توانید از نان لواش نازک استفاده کنید.

همچنین می‌توانید سمبوسه‌ها را در فر بپزید. برای این کار، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سمبوسه‌ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و ترد شوند.

اگر سمبوسه‌ها را برای بعد نگه می‌دارید، آن‌ها را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و قبل از سرو، دوباره گرم کنید.

نوش جان!

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36l5y3

پربیننده ترین




اخبار داغ