ترفند تهیه پیاز سوخاری | دیگه سر فست فود به این راحتی نرو رستوران!
طرز تهیه پیاز سوخاری ترد و خوشمزه
پیاز سوخاری یکی از پیشغذاهای محبوب و خوشمزهای است که به راحتی میتوانید در خانه آن را تهیه کنید. این خوراکی خوشمزه را میتوان به عنوان دورچین انواع غذاها مانند ساندویچ، همبرگر، مرغ سوخاری و ... سرو کرد.در اینجا روش تهیه پیاز سوخاری به شما آموزش میدهیم:
پیاز سوخاری ساده
مواد لازم:
- پیاز: 2 عدد بزرگ
- آرد سفید: 1 پیمانه
- بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- پودر سیر: به مقدار لازم (اختیاری)
- آب یا ماءالشعیر: به مقدار لازم
- روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
مراحل پخت:
در میان اخبار
-
آماده سازی پیازها: پیازها را پوست بگیرید و به حلقههای ضخیم (حدود 1 سانتی متر) برش بزنید. حلقههای پیاز را از هم جدا کنید و بشویید. سپس آنها را با دستمال کاغذی خشک کنید.
-
تهیه مواد خمیری: در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر (اگر استفاده میکنید) را با هم مخلوط کنید. به تدریج آب یا ماءالشعیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری غلیظ و یکدست بدست آید. (غلظت خمیر باید به گونه ای باشد که به راحتی به حلقه های پیاز بچسبد.)
-
سوخاری کردن پیازها: در یک قابلمه یا تابه، روغن را به مقدار زیاد داغ کنید. حلقههای پیاز را در خمیر آغشته کنید و سپس به آرامی در روغن داغ فرو ببرید. پیازها را به مدت 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
-
آبگیری و سرو: پیازهای سوخاری شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس آنها را با نمک و فلفل (در صورت تمایل) مزه دار کنید و بلافاصله سرو کنید.
نکات:
- برای اینکه پیاز سوخاری شما تردتر شود، می توانید از آرد سوخاری به جای آرد سفید استفاده کنید.
- همچنین می توانید برای طعم دار کردن پیاز سوخاری، از ادویه های دیگری مانند پودر پاپریکا، پودر آویشن یا پودر زیره استفاده کنید.
- اگر می خواهید پیاز سوخاری شما پفکی تر شود، می توانید از 1 قاشق غذاخوری ماست یا خامه ترش در مواد خمیری استفاده کنید.
- برای اینکه پیاز سوخاری شما رنگ طلایی تری داشته باشد، می توانید از کمی زعفران دم کرده در مواد خمیری استفاده کنید.