لازانیا| لازانیا به سبک فینگرفود

ترفند تهیه لازانیا به سبک فینگرفود | تا حالا فینگرفود لازانیا خوردی؟ +ویدئو

این دستور پخت، روشی ساده و سریع برای تهیه لازانیا لقمه‌ای با سوسیس و پیازچه ارائه می‌دهد که می‌تواند یک ایده عالی برای فینگرفود، غذای مهمانی یا یک میان وعده خوشمزه باشد. این لقمه‌های رنگارنگ و خوش طعم، هم ظاهر زیبایی دارند و هم طعمی دلچسب، که آنها را به انتخابی ایده‌آل برای پذیرایی از مهمانان یا سرو در دورهمی‌های خانوادگی تبدیل می‌کند.
کد خبر: 10632
ترفند تهیه لازانیا به سبک فینگرفود | تا حالا فینگرفود لازانیا خوردی؟ +ویدئو

لازانیا لقمه‌ای با سوسیس و پیازچه: لقمه‌های خوشمزه و رنگارنگ!

این دستور پخت، روشی ساده و سریع برای تهیه لازانیا لقمه‌ای با سوسیس و پیازچه ارائه می‌دهد که می‌تواند یک ایده عالی برای فینگرفود، غذای مهمانی یا یک میان وعده خوشمزه باشد. این لقمه‌های رنگارنگ و خوش طعم، هم ظاهر زیبایی دارند و هم طعمی دلچسب، که آنها را به انتخابی ایده‌آل برای پذیرایی از مهمانان یا سرو در دورهمی‌های خانوادگی تبدیل می‌کند.

مواد لازم (برای 8 تا 10 لقمه):

  • 8 عدد ورقه لازانیا
  • 200 گرم پنیر پیتزا (رنده شده)
  • 3 عدد سوسیس کالباس (حلقه‌ای خرد شده)
  • 1 دسته پیازچه (ریز خرد شده)
  • نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
  • 3 قاشق غذاخوری ماست
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

مراحل پخت:

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. ورقه‌های لازانیا را طبق دستور روی بسته بپزید. به منظور پخت ورقه‌های لازانیا، یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورید و مقداری نمک به آن اضافه کنید. ورقه‌های لازانیا را به آب جوش اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه بجوشانید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید.
  3. سوسیس‌ها را در تابه با کمی روغن تفت دهید تا قهوه‌ای رنگ شوند. سوسیس‌های کالباس را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و در یک تابه با مقداری روغن به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا قهوه‌ای رنگ و کمی ترد شوند.
  4. پیازچه‌ها را ریز خرد کنید و به سوسیس‌ها اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. پیازچه‌های خرد شده را به سوسیس‌های تفت داده شده اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر و طعم آنها آزاد شود.
  5. در یک کاسه، ماست، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را با هم مخلوط کنید. برای تهیه سس، ماست، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  6. کف یک ظرف پیرکس یا قالب مافین را با یک لایه از مخلوط سس بپوشانید. مقداری از مخلوط سس را در کف ظرف پیرکس یا قالب مافین بریزید تا سطح آن را به طور کامل بپوشاند.
  7. روی سس، یک لایه ورقه لازانیا قرار دهید. یک لایه از ورقه‌های لازانیای پخته شده را روی مخلوط سس در ظرف پیرکس یا قالب مافین بچینید.
  8. روی ورقه لازانیا، یک لایه از مخلوط سوسیس و پیازچه بریزید. مقداری از مخلوط سوسیس و پیازچه تفت داده شده را روی ورقه‌های لازانیا بریزید.
  9. مراحل 6 تا 8 را تکرار کنید تا مواد به طور کامل تمام شوند. به ترتیب لایه‌های سس، لازانیا و مخلوط سوسیس و پیازچه را تا انتها روی هم قرار دهید تا تمام مواد استفاده شوند.
  10. روی آخرین لایه، پنیر پیتزا بریزید. پنیر پیتزای رنده شده را به طور یکنواخت روی سطح لازانیا بریزید.
  11. لازانیا را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب شده و طلایی شود. لازانیا را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا پنیر پیتزا ذوب شده و به رنگ طلایی درآید.
  12. لازانیا را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود و بعد سرو کنید. پس از پخت، لازانیا را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3ebey3

پربیننده ترین




اخبار داغ