پاستا | پاستا پپرونی

ترفند تهیه پاستا پپرونی | حتما امتحانش کن که بهترین پاستایی می‌شه که تاحالا خوردی! +ویدئو

پاستا پپرونی، یک غذای ساده و خوشمزه ایتالیایی است که با ترکیب پاستا، سس گوجه فرنگی و پپرونی تهیه می‌شود. این غذا به دلیل طعم دلچسب و عطر و بوی خاص پپرونی، در بین افراد با سلیقه‌های مختلف طرفداران زیادی دارد.
کد خبر: 9959
ترفند تهیه پاستا پپرونی | حتما امتحانش کن که بهترین پاستایی می‌شه که تاحالا خوردی! +ویدئو

پاستا پپرونی: طعمی ایتالیایی و لذیذ

پاستا پپرونی، یک غذای ساده و خوشمزه ایتالیایی است که با ترکیب پاستا، سس گوجه فرنگی و پپرونی تهیه می‌شود. این غذا به دلیل طعم دلچسب و عطر و بوی خاص پپرونی، در بین افراد با سلیقه‌های مختلف طرفداران زیادی دارد.

در این مقاله، به شما طرز تهیه پاستا پپرونی به روشی ساده و اصیل را آموزش می‌دهیم:

مواد لازم:

پاستا: 250 گرم

پپرونی: 100 گرم

سس گوجه فرنگی: 400 گرم

پیاز: 1 عدد

سیر: 2 حبه

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

ریحان: به مقدار لازم (برای تزئین)

مراحل پخت:

پخت پاستا:

در یک قابلمه بزرگ، آب را به جوش بیاورید و نمک را به آن اضافه کنید.

پاستا را به آب جوش اضافه کنید و مطابق با زمان درج شده روی بسته، آن را بپزید تا پخته شود.

پس از پخت، پاستا را آبکش کنید و آب سرد روی آن بریزید تا دمای آن گرفته شود.

آماده سازی پپرونی:

پپرونی را به صورت نگینی خرد کنید.

آماده سازی سس:

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و سیر را رنده کنید.

در یک تابه مناسب، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

سس گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و به همراه پیاز و سیر تفت دهید تا سس کمی غلیظ شود.

نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و به هم بزنید تا طعم آن متعادل شود.

ترکیب مواد:

پاستا پخته شده، پپرونی خرد شده و سس را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید.

به طور کامل مواد را با هم مخلوط کنید تا پاستا به طور یکنواخت به سس آغشته شود.

سرو پاستا پپرونی:

پاستا پپرونی را در ظرف مورد نظر خود بریزید و با ریحان تازه تزئین کنید.

پاستا پپرونی را گرم سرو کنید و از آن برای لذت بردن از طعمی ایتالیایی و لذیذ استفاده کنید.

نکات مهم:

برای اینکه پاستا پپرونی شما طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از پپرونی با کیفیت بالا استفاده کنید.

همچنین می‌توانید از انواع طعم دهنده‌های دلخواه خود مانند فلفل دلمه ای، آویشن یا پودر سیر در تهیه پاستا پپرونی استفاده کنید.

اگر تمایل دارید پاستا شما تندتر باشد، می‌توانید از فلفل قرمز یا سس فلفل به سس گوجه فرنگی اضافه کنید.

پاستا پپرونی را می‌توانید تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید.

با استفاده از این روش ساده، می‌توانید پاستا پپرونی خوشمزه و اصیل در منزل خود تهیه کنید و از آن برای لذت بردن از طعمی ایتالیایی و لذیذ در کنار انواع سالادها استفاده کنید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3k9gd4

پربیننده ترین




اخبار داغ