پیتزا قارچ | تهیه پیتزا قارچ

ترفند تهیه پیتزا قارچ خانگی | یک پیتزای اقتصادی و خوشمزه به سبک رستوران‌ها +ویدئو

پیتزا، یکی از محبوب‌ترین غذاهای جهان است که طرفداران بی‌شماری در سراسر دنیا دارد. تنوع مواد اولیه و طعم‌های مختلف پیتزا، آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای هر سلیقه‌ای تبدیل کرده است.
کد خبر: 10514
ترفند تهیه پیتزا قارچ خانگی | یک پیتزای اقتصادی و خوشمزه به سبک رستوران‌ها +ویدئو

پیتزا قارچ: سفری خوشمزه به سرزمین ایتالیا

پیتزا، یکی از محبوب‌ترین غذاهای جهان است که طرفداران بی‌شماری در سراسر دنیا دارد. تنوع مواد اولیه و طعم‌های مختلف پیتزا، آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای هر سلیقه‌ای تبدیل کرده است.

در این مقاله، به بررسی طرز تهیه پیتزا قارچ به روشی ساده و گام به گام می‌پردازیم تا شما بتوانید این غذای خوشمزه را در منزل خود تهیه کنید.

مواد لازم برای خمیر پیتزا:

  • 1 پیمانه آرد
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1/2 قاشق چایخوری خمیر مایه
  • 1/4 پیمانه روغن زیتون
  • 1/2 پیمانه آب ولرم

مواد لازم برای مواد میانی:

  • 200 گرم قارچ
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 2 حبه سیر
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1/2 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
  • آویشن خشک به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

1. تهیه خمیر پیتزا:

  • در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • در یک کاسه کوچک، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و 1/4 پیمانه آب ولرم به آن اضافه کنید.
  • مخلوط خمیر مایه را به مخلوط آرد و نمک اضافه کنید و روغن زیتون و باقی‌مانده آب ولرم را نیز به آن اضافه کنید.
  • با قاشق مواد را مخلوط کنید تا خمیری شل و نچسب به دست آید.
  • خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
  • خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید، روی آن را با پارچه‌ای تمیز بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

2. تهیه مواد میانی:

  • قارچ‌ها را شسته و به صورت ورقه‌ای خرد کنید.
  • پیاز را نگینی خرد کرده و در یک تابه با روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  • سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
  • قارچ‌های خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا قارچ‌ها نرم شوند.
  • نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید و به دلخواه آویشن خشک نیز به آن اضافه کنید.

3. پخت پیتزا:

  • فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • خمیر پیتزا را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت جداگانه روی سطح آردپاشی شده به قطر دلخواه پهن کنید.
  • خمیر پهن شده را به سینی فر منتقل کنید.
  • سس گوجه فرنگی را روی خمیر پخش کنید.
  • مواد میانی قارچ را روی سس گوجه فرنگی بریزید.
  • پنیر موزارلا رنده شده را روی مواد میانی بپاشید.
  • پیتزا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا نان پیتزا طلایی رنگ و پنیر ذوب شود.

4. سرو پیتزا:

  • پیتزا را از فر خارج کرده و به مدت 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
  • سپس پیتزا را به صورت دلخواه برش داده و سرو کنید.

نکات:

  • می‌توانید از انواع مختلف قارچ برای تهیه این پیتزا استفاده کنید.
  • برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر به مواد میانی اضافه کنید.
  • اگر به فلفل تند علاقه دارید، می‌توانید از 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز به مواد میانی اضافه کنید.
  • به جای پنیر موزارلا، می‌توانید از پنیر چدار یا پنیر پیتزا استفاده کنید.
  • برای تزیین پیتزا می‌توانید از گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، زیتون و سبزیجات معطر استفاده کنید.

امیدواریم از تهیه و خوردن این پیتزا قارچ خوشمزه لذت ببرید!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3noxr4

پربیننده ترین




اخبار داغ