ترفند تهیه پیتزا قارچ خانگی | یک پیتزای اقتصادی و خوشمزه به سبک رستورانها +ویدئو
پیتزا، یکی از محبوبترین غذاهای جهان است که طرفداران بیشماری در سراسر دنیا دارد. تنوع مواد اولیه و طعمهای مختلف پیتزا، آن را به گزینهای ایدهآل برای هر سلیقهای تبدیل کرده است.
کد خبر: 10514
پیتزا قارچ: سفری خوشمزه به سرزمین ایتالیا
پیتزا، یکی از محبوبترین غذاهای جهان است که طرفداران بیشماری در سراسر دنیا دارد. تنوع مواد اولیه و طعمهای مختلف پیتزا، آن را به گزینهای ایدهآل برای هر سلیقهای تبدیل کرده است.
در این مقاله، به بررسی طرز تهیه پیتزا قارچ به روشی ساده و گام به گام میپردازیم تا شما بتوانید این غذای خوشمزه را در منزل خود تهیه کنید.
مواد لازم برای خمیر پیتزا:
- 1 پیمانه آرد
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 1/2 قاشق چایخوری خمیر مایه
- 1/4 پیمانه روغن زیتون
- 1/2 پیمانه آب ولرم
مواد لازم برای مواد میانی:
- 200 گرم قارچ
- 1 عدد پیاز متوسط
- 2 حبه سیر
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1/2 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
- آویشن خشک به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
1. تهیه خمیر پیتزا:
در میان اخبار
- در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.
- در یک کاسه کوچک، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و 1/4 پیمانه آب ولرم به آن اضافه کنید.
- مخلوط خمیر مایه را به مخلوط آرد و نمک اضافه کنید و روغن زیتون و باقیمانده آب ولرم را نیز به آن اضافه کنید.
- با قاشق مواد را مخلوط کنید تا خمیری شل و نچسب به دست آید.
- خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
- خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید، روی آن را با پارچهای تمیز بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
2. تهیه مواد میانی:
- قارچها را شسته و به صورت ورقهای خرد کنید.
- پیاز را نگینی خرد کرده و در یک تابه با روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
- سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
- قارچهای خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا قارچها نرم شوند.
- نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید و به دلخواه آویشن خشک نیز به آن اضافه کنید.
3. پخت پیتزا:
- فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- خمیر پیتزا را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت جداگانه روی سطح آردپاشی شده به قطر دلخواه پهن کنید.
- خمیر پهن شده را به سینی فر منتقل کنید.
- سس گوجه فرنگی را روی خمیر پخش کنید.
- مواد میانی قارچ را روی سس گوجه فرنگی بریزید.
- پنیر موزارلا رنده شده را روی مواد میانی بپاشید.
- پیتزا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا نان پیتزا طلایی رنگ و پنیر ذوب شود.
4. سرو پیتزا:
- پیتزا را از فر خارج کرده و به مدت 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
- سپس پیتزا را به صورت دلخواه برش داده و سرو کنید.
نکات:
- میتوانید از انواع مختلف قارچ برای تهیه این پیتزا استفاده کنید.
- برای طعم قویتر، میتوانید از 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر به مواد میانی اضافه کنید.
- اگر به فلفل تند علاقه دارید، میتوانید از 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز به مواد میانی اضافه کنید.
- به جای پنیر موزارلا، میتوانید از پنیر چدار یا پنیر پیتزا استفاده کنید.
- برای تزیین پیتزا میتوانید از گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، زیتون و سبزیجات معطر استفاده کنید.
امیدواریم از تهیه و خوردن این پیتزا قارچ خوشمزه لذت ببرید!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3noxr4