ترفند تهیه اشترودل مرغ | بیا بهت یک ترکیب عالی از پیتزا و پیراشکی یاد بدم! +ویدئو
اشترودل مرغ، غذایی فرنگی-اتریشی است که به تازگی در ایران نیز طرفداران زیادی پیدا کرده است. این غذا از نان نازک ورقهای به نام فیلو، مرغ پخته شده، سبزیجات و سس مخصوص تهیه میشود و طعمی بینظیر و بافتی ترد و لذیذ دارد. اشترودل مرغ را میتوانید به عنوان یک غذای کامل یا میان وعده سرو کنید.
کد خبر: 9695
اشترودل مرغ، طعمی بینظیر در دل نان نازک
اشترودل مرغ، غذایی فرنگی-اتریشی است که به تازگی در ایران نیز طرفداران زیادی پیدا کرده است. این غذا از نان نازک ورقهای به نام فیلو، مرغ پخته شده، سبزیجات و سس مخصوص تهیه میشود و طعمی بینظیر و بافتی ترد و لذیذ دارد. اشترودل مرغ را میتوانید به عنوان یک غذای کامل یا میان وعده سرو کنید.
در اینجا، طرز تهیه اشترودل مرغ با اسفناج و قارچ را به شما آموزش میدهیم:
در میان اخبار
مواد لازم:
- نان فیلو: 1 بسته
- مرغ پخته شده: 300 گرم (سینه یا ران به دلخواه)
- اسفناج: 200 گرم
- قارچ: 200 گرم
- پیاز: 1 عدد
- سیر: 2 حبه
- کره: 50 گرم
- پنیر موزارلا رنده شده: 100 گرم
- نمک، فلفل سیاه، آویشن: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- آماده سازی مواد: مرغ پخته شده را ریش ریش کنید. اسفناج را پاک کرده و بشویید. قارچها را اسلایس کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را رنده کنید.
- آماده سازی سس: در یک تابه کره را آب کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شیشهای شود. سیر را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود. قارچها را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچها نرم شوند.
- اضافه کردن اسفناج: اسفناج را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا اسفناج پژمرده شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
- آماده سازی نان فیلو: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ورقه نان فیلو را روی سطح کار پهن کنید و با کره ذوب شده چرب کنید. یک لایه از مخلوط مرغ، اسفناج و قارچ را روی نان بریزید و پنیر موزارلا رنده شده را روی آن بپاشید.
- پیچیدن اشترودل: نان فیلو را از لبههای بلند به صورت رولی بپیچید و لبههای آن را با قلم مو آغشته به کره ذوب شده ببندید. این کار را با بقیه نانهای فیلو و مواد باقی مانده تکرار کنید.
- پخت اشترودل: اشترودلها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده است قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا نانها طلایی و برشته شوند.
- سرو اشترودل: اشترودل مرغ را گرم و به همراه سس دلخواه سرو کنید.
نکات:
- میتوانید از سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه ای، کدو یا نخود فرنگی نیز در این غذا استفاده کنید.
- به جای پنیر موزارلا میتوانید از پنیر چدار یا گودا نیز استفاده کنید.
- برای طعم دهی بیشتر میتوانید به سس کمی پودر پاپریکا یا پودر سیر نیز اضافه کنید.
- اشترودل مرغ را میتوانید به صورت سرد نیز سرو کنید.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3zr6n4