کباب عروک | تهیه کباب عروک

ترفند تهیه کباب عروک | بریم کباب رو به سبک عراقی‌ها درست کنیم +ویدئو

کباب عروک، یا کباب ترش، یک غذای خوشمزه است که در هر دو کشور ایران و عراق محبوبیت دارد. این نسخه عراقی از کباب عروک، با افزودن کمی چاشنی عراقی به مواد اولیه و روش پخت، طعمی منحصر به فرد و دلچسب را به ارمغان می‌آورد.
کد خبر: 10255
ترفند تهیه کباب عروک | بریم کباب رو به سبک عراقی‌ها درست کنیم +ویدئو

کباب عروک عراقی: سفری به دنیای طعم‌های عراقی!

کباب عروک، یا کباب ترش، یک غذای خوشمزه است که در هر دو کشور ایران و عراق محبوبیت دارد. این نسخه عراقی از کباب عروک، با افزودن کمی چاشنی عراقی به مواد اولیه و روش پخت، طعمی منحصر به فرد و دلچسب را به ارمغان می‌آورد.

مواد لازم:

  • 500 گرم گوشت گاو یا گوسفند، به قطعات متوسط خرد شده
  • 200 گرم گردو، خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری رب انار
  • 1 پیمانه آب انار
  • 1 عدد پیاز، ریز خرد شده
  • 3 حبه سیر، رنده شده
  • 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • زعفران، به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه، به مقدار لازم
  • روغن، به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. مرینیت کردن گوشت: گوشت را با نمک، فلفل، زردچوبه، زیره و دارچین در یک کاسه مخلوط کنید. به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

  2. تهیه رب گردو: گردوهای خرد شده را به همراه کمی آب (فقط به اندازه کافی برای تشکیل رب) در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. تا زمانی که صاف و یکدست شود مخلوط کنید و کنار بگذارید.

  3. پیاز داغ: در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط روغن را گرم کنید. پیازهای ریز خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که طلایی رنگ شوند تفت دهید.

  4. اضافه کردن گوشت مرینیت شده: گوشت مرینیت شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا همه طرف آن قهوه ای رنگ شود.

  5. اضافه کردن رب گردو و رب انار: رب گردو و رب انار را به گوشت اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. به مدت چند دقیقه تفت دهید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.

  6. اضافه کردن آب انار و زعفران: آب انار و زعفران را اضافه کنید. مخلوط را به جوش برسانید، سپس حرارت را کم کنید. قابلمه را بپوشانید و به مدت 1 تا 2 ساعت یا تا زمانی که گوشت نرم و سس غلیظ شود، روی حرارت ملایم بپزید.

  7. تنظیم طعم: کباب را مزه کنید و نمک، فلفل، رب انار، زیره و دارچین را به دلخواه اضافه کنید.

  8. سرو غذا: کباب عروک را به همراه پلو زعفرانی یا نان و سبزی تازه سرو کنید.

نکات تکمیلی:

  • برای طعم قوی تر گردو، می توانید قبل از آسیاب کردن آنها را تفت دهید.
  • برای عطر و طعم بیشتر، می توانید کباب عروک را با سبزی های تازه خرد شده مانند جعفری یا گشنیز تزئین کنید.
  • همچنین می توانید برای ایجاد تضاد طعمی، مقداری ماست عراقی یا لبنه به غذا اضافه کنید.

منبع ویدئو: @Cookwhen




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4dnqw2

پربیننده ترین




اخبار داغ