ترفند تهیه کباب عروک | بریم کباب رو به سبک عراقیها درست کنیم +ویدئو
کباب عروک عراقی: سفری به دنیای طعمهای عراقی!
کباب عروک، یا کباب ترش، یک غذای خوشمزه است که در هر دو کشور ایران و عراق محبوبیت دارد. این نسخه عراقی از کباب عروک، با افزودن کمی چاشنی عراقی به مواد اولیه و روش پخت، طعمی منحصر به فرد و دلچسب را به ارمغان میآورد.
مواد لازم:
- 500 گرم گوشت گاو یا گوسفند، به قطعات متوسط خرد شده
- 200 گرم گردو، خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری رب انار
- 1 پیمانه آب انار
- 1 عدد پیاز، ریز خرد شده
- 3 حبه سیر، رنده شده
- 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- 1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- زعفران، به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه، به مقدار لازم
- روغن، به مقدار لازم
طرز تهیه:
-
مرینیت کردن گوشت: گوشت را با نمک، فلفل، زردچوبه، زیره و دارچین در یک کاسه مخلوط کنید. به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
-
تهیه رب گردو: گردوهای خرد شده را به همراه کمی آب (فقط به اندازه کافی برای تشکیل رب) در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. تا زمانی که صاف و یکدست شود مخلوط کنید و کنار بگذارید.
-
پیاز داغ: در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط روغن را گرم کنید. پیازهای ریز خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که طلایی رنگ شوند تفت دهید.
-
اضافه کردن گوشت مرینیت شده: گوشت مرینیت شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا همه طرف آن قهوه ای رنگ شود.
در میان اخبار
-
اضافه کردن رب گردو و رب انار: رب گردو و رب انار را به گوشت اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. به مدت چند دقیقه تفت دهید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.
-
اضافه کردن آب انار و زعفران: آب انار و زعفران را اضافه کنید. مخلوط را به جوش برسانید، سپس حرارت را کم کنید. قابلمه را بپوشانید و به مدت 1 تا 2 ساعت یا تا زمانی که گوشت نرم و سس غلیظ شود، روی حرارت ملایم بپزید.
-
تنظیم طعم: کباب را مزه کنید و نمک، فلفل، رب انار، زیره و دارچین را به دلخواه اضافه کنید.
-
سرو غذا: کباب عروک را به همراه پلو زعفرانی یا نان و سبزی تازه سرو کنید.
نکات تکمیلی:
- برای طعم قوی تر گردو، می توانید قبل از آسیاب کردن آنها را تفت دهید.
- برای عطر و طعم بیشتر، می توانید کباب عروک را با سبزی های تازه خرد شده مانند جعفری یا گشنیز تزئین کنید.
- همچنین می توانید برای ایجاد تضاد طعمی، مقداری ماست عراقی یا لبنه به غذا اضافه کنید.
منبع ویدئو: @Cookwhen