بال و کتف | بال و کتف سوخاری

ترفند تهیه بال و کتف سوخاری با دوغ | یک بار بال و کتف رو با دوغ آبعلی بپز که عاشق طعمش می‌شی! +ویدئو

بال و کتف سوخاری یکی از محبوب‌ترین غذاهای فست‌فودی است که طرفداران زیادی دارد. این غذا را به راحتی می‌توان در منزل تهیه کرد و از آن برای سرو در کنار انواع سس‌ها و یا به عنوان میان وعده استفاده کرد. در این مقاله، طرز تهیه بال و کتف سوخاری با استفاده از دوغ آبعلی را به شما آموزش می‌دهیم. دوغ آبعلی، طعم و تردی بی‌نظیری به بال و کتف سوخاری شما می‌دهد و آن را به یک غذای بسیار خوشمزه تبدیل می‌کند
کد خبر: 9934
ترفند تهیه بال و کتف سوخاری با دوغ | یک بار بال و کتف رو با دوغ آبعلی بپز که عاشق طعمش می‌شی! +ویدئو

بال و کتف سوخاری ترد و خوشمزه با دوغ آبعلی

بال و کتف سوخاری یکی از محبوب‌ترین غذاهای فست‌فودی است که طرفداران زیادی دارد. این غذا را به راحتی می‌توان در منزل تهیه کرد و از آن برای سرو در کنار انواع سس‌ها و یا به عنوان میان وعده استفاده کرد. در این مقاله، طرز تهیه بال و کتف سوخاری با استفاده از دوغ آبعلی را به شما آموزش می‌دهیم. دوغ آبعلی، طعم و تردی بی‌نظیری به بال و کتف سوخاری شما می‌دهد و آن را به یک غذای بسیار خوشمزه تبدیل می‌کند.

مواد لازم:

  • بال و کتف مرغ: به مقدار لازم
  • دوغ آبعلی: به اندازه‌ای که روی بال و کتف‌ها را بگیرد
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم

مراحل پخت:

  1. آماده سازی بال و کتف:

    • بال و کتف‌ها را به خوبی بشویید و ساقه‌های آن را جدا کنید.
    • با چاقو چند برش کوچک روی بال و کتف‌ها ایجاد کنید تا بهتر طعم مواد را به خود بگیرند.
  2. مزه دار کردن بال و کتف:

    • در یک قابلمه مناسب، بال و کتف‌ها را بریزید و مقداری نمک و زردچوبه به آنها اضافه کنید.
    • دوغ آبعلی را تا جایی که روی بال و کتف‌ها را بگیرد، داخل قابلمه بریزید.
    • قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا دوغ شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را کم کنید و اجازه بدهید بال و کتف‌ها حدود ۲۰ دقیقه با دوغ بجوشند.
  3. سرخ کردن بال و کتف:

    • پس از 20 دقیقه، بال و کتف‌ها را آبکش کنید و صبر کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود و کمی خشک شوند.
    • در یک قابلمه یا تابه گود، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.
    • زمانی که روغن داغ شد، بال و کتف‌ها را یکی یکی داخل روغن داغ سرخ کنید.
    • توجه داشته باشید که بال و کتف باید داخل روغن شناور سرخ شود.
  4. سرو بال و کتف سوخاری:

    • پس از سرخ شدن بال و کتف‌ها، آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
    • بال و کتف سوخاری را به همراه سس‌های دلخواه خود مانند سس مایونز، سس کچاپ یا سس تند سرو کنید.

نکات مهم:

  • برای اینکه بال و کتف سوخاری شما طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از دوغ آبعلی با کیفیت بالا استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید از انواع طعم دهنده‌های دلخواه خود مانند فلفل دلمه ای، پاپریکا یا زنجبیل در تهیه بال و کتف سوخاری استفاده کنید.
  • اگر تمایل دارید بال و کتف شما تردتر باشد، می‌توانید قبل از سرخ کردن آنها را در آرد سوخاری بغلتانید.
  • بال و کتف سوخاری را می‌توانید تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید.

با استفاده از این روش ساده، می‌توانید بال و کتف سوخاری ترد و خوشمزه با دوغ آبعلی در منزل خود تهیه کنید و از آن برای لذت بردن از طعمی لذیذ و فراموش‌نشدنی استفاده کنید.

نوش جان

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4j8do2

پربیننده ترین




اخبار داغ