تهیه جوانه | تهیه جوانه در خانه

ترفند تهیه جوانه در خانه! | با این روش خواص دانه‌ها رو چندین برابر کن! +ویدئو

جوانه‌ها، مملو از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها، یک غذای فوق‌العاده مغذی و خوشمزه هستند که به راحتی می‌توان در خانه تهیه کرد. با صرف زمان و تلاش اندک، می‌توانید از طراوت و طعم جوانه‌های تازه در سالادها، ساندویچ‌ها و اسموتی‌ها لذت ببرید
کد خبر: 8322
ترفند تهیه جوانه در خانه! | با این روش خواص دانه‌ها رو چندین برابر کن! +ویدئو

تهیه جوانه در خانه: راهنمای کامل

جوانه‌ها، مملو از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها، یک غذای فوق‌العاده مغذی و خوشمزه هستند که به راحتی می‌توان در خانه تهیه کرد. با صرف زمان و تلاش اندک، می‌توانید از طراوت و طعم جوانه‌های تازه در سالادها، ساندویچ‌ها و اسموتی‌ها لذت ببرید.

در این راهنما، تمام مراحل لازم برای تهیه انواع جوانه در خانه را به شما آموزش می‌دهیم:

موارد لازم:

  • دانه‌ها: می‌توانید از انواع مختلف دانه‌ها مانند گندم، ماش، عدس، نخود، لوبیا، ارزن، برنج و ... برای تهیه جوانه استفاده کنید.
  • ظرف: یک شیشه یا ظرف شیشه‌ای با دهانه بزرگ انتخاب کنید.
  • صافی: برای شستشوی دانه‌ها.
  • پارچه یا توری: برای پوشاندن دهانه ظرف.
  • آب: از آب تصفیه‌شده یا آب معدنی استفاده کنید.

مراحل تهیه:

  1. انتخاب و آماده‌سازی دانه‌ها:

    • دانه‌های مرغوب و بدون آفت را انتخاب کنید.
    • دانه‌ها را به دقت بشویید تا هرگونه آلودگی یا ناخالصی از بین برود.
    • دانه‌ها را به مدت 8 تا 12 ساعت در آب خیس کنید.
  2. جوانه زدن:

    • آب دانه‌ها را خالی کنید و آن‌ها را در ظرف شیشه‌ای بریزید.
    • پارچه یا توری را روی دهانه ظرف قرار دهید و با کش آن را محکم کنید.
    • ظرف را در مکانی گرم و تاریک (مانند کابینت) قرار دهید.
    • دو بار در روز، دانه‌ها را با آب خنک بشویید و آب اضافی را تخلیه کنید.
    • جوانه‌ها را تا زمانی که به اندازه دلخواه شما (معمولاً 3 تا 5 روز) برسند، مرطوب نگه دارید.
  3. برداشت و نگهداری:

    • پس از جوانه‌زنی، جوانه‌ها را به آرامی با آب سرد بشویید.
    • جوانه‌ها را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
    • جوانه‌ها را تا 5 روز می‌توانید در یخچال نگهداری کنید.

نکات:

  • برای طعم بهتر، می‌توانید از مخلوطی از دانه‌های مختلف استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید جوانه‌ها را در نور خورشید قرار دهید تا کمی سبز شوند.
  • از جوانه‌ها در سالادها، ساندویچ‌ها، سوپ‌ها، اسموتی‌ها و حتی به عنوان تزیین غذا استفاده کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4ybmy2

پربیننده ترین




اخبار داغ