ترفند تهیه جوانه در خانه! | با این روش خواص دانهها رو چندین برابر کن! +ویدئو
جوانهها، مملو از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها، یک غذای فوقالعاده مغذی و خوشمزه هستند که به راحتی میتوان در خانه تهیه کرد. با صرف زمان و تلاش اندک، میتوانید از طراوت و طعم جوانههای تازه در سالادها، ساندویچها و اسموتیها لذت ببرید
کد خبر: 8322
تهیه جوانه در خانه: راهنمای کامل
جوانهها، مملو از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها، یک غذای فوقالعاده مغذی و خوشمزه هستند که به راحتی میتوان در خانه تهیه کرد. با صرف زمان و تلاش اندک، میتوانید از طراوت و طعم جوانههای تازه در سالادها، ساندویچها و اسموتیها لذت ببرید.
در این راهنما، تمام مراحل لازم برای تهیه انواع جوانه در خانه را به شما آموزش میدهیم:
موارد لازم:
- دانهها: میتوانید از انواع مختلف دانهها مانند گندم، ماش، عدس، نخود، لوبیا، ارزن، برنج و ... برای تهیه جوانه استفاده کنید.
- ظرف: یک شیشه یا ظرف شیشهای با دهانه بزرگ انتخاب کنید.
- صافی: برای شستشوی دانهها.
- پارچه یا توری: برای پوشاندن دهانه ظرف.
- آب: از آب تصفیهشده یا آب معدنی استفاده کنید.
مراحل تهیه:
در میان اخبار
-
انتخاب و آمادهسازی دانهها:
- دانههای مرغوب و بدون آفت را انتخاب کنید.
- دانهها را به دقت بشویید تا هرگونه آلودگی یا ناخالصی از بین برود.
- دانهها را به مدت 8 تا 12 ساعت در آب خیس کنید.
-
جوانه زدن:
- آب دانهها را خالی کنید و آنها را در ظرف شیشهای بریزید.
- پارچه یا توری را روی دهانه ظرف قرار دهید و با کش آن را محکم کنید.
- ظرف را در مکانی گرم و تاریک (مانند کابینت) قرار دهید.
- دو بار در روز، دانهها را با آب خنک بشویید و آب اضافی را تخلیه کنید.
- جوانهها را تا زمانی که به اندازه دلخواه شما (معمولاً 3 تا 5 روز) برسند، مرطوب نگه دارید.
-
برداشت و نگهداری:
- پس از جوانهزنی، جوانهها را به آرامی با آب سرد بشویید.
- جوانهها را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
- جوانهها را تا 5 روز میتوانید در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
- برای طعم بهتر، میتوانید از مخلوطی از دانههای مختلف استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید جوانهها را در نور خورشید قرار دهید تا کمی سبز شوند.
- از جوانهها در سالادها، ساندویچها، سوپها، اسموتیها و حتی به عنوان تزیین غذا استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4ybmy2