ترفند درست کردن پاستیل شیره خرما | با سه قلم مواد یه پاستیل سالم برای بچهها درست کن+ویدئو
پاستیل شیره خرما با آب، ژلاتین و شیره یک میان وعده یا دسر خوشمزه و سالم است که به راحتی میتوان در خانه تهیه کرد. این پاستیلها بدون شکر و گلوتن هستند و سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، پروتئین و آنتیاکسیدان هستند.
ژلاتین را در آب سرد حل کنید.
شیره خرما و وانیل را به ژلاتین اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مخلوط را در قالبهای سیلیکونی پاستیل بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
پاستیل ها را از قالب جدا کنید و میل کنید.
در میان اخبار
میتوانید از شیره انگور یا شیره انجیر به جای شیره خرما استفاده کنید.
اگر میخواهید پاستیل ها طعم قویتری داشته باشند، میتوانید مقدار شیره خرما را افزایش دهید.
میتوانید برای تزئین پاستیل ها از پودر پسته، پودر گردو یا پودر شکلات استفاده کنید.
مواد لازم:
شیره خرما یا هرشیره ای... سه قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین... دو قاشق غذاخوری
آب ولرم... یک لیوان
پاستیل هایی که رنگشون روشن تره به جای آب شیر استفاده کردم با این تفاوت که ژلاتین رو با چند قاشق آب رو بخارکتری حل کردم بعدا به مخلوط ولرم شیرو شیره اضافه کردم.اونم خیلی خوشمزه میشه
توصیه میکنم هایلایت اندازه گیری پیجم رو ببینید تا متوجه تفاوت قاشق های استاندارد و خانگی بشید
اگر میخواین پاستیل ها بیشتر کش بیان به مخلوط یک قاشق غ گلوکز مایع اضافه کنید
قالب سیلیکونی رو اگر از قبل نیم ساعت داخل فریزر بذارید و بعد چرب کنید و مخلوط رو داخلش بریزید بعداً پاستیل ها راحت تر جدا میشن
دیدگاه ها
عالی وآموزنده بود👍👍
پربیننده ترین
دیدگاه ها
عالی وآموزنده بود👍👍