ترفند درست کردن شربت زردآلو | تا فصلشه دست بکار شو که از دستش میدی
شربت زردآلو با عطر فوقالعادهای که دارد، یکی از خوشطعمترین نوشیدنیهای تابستانی است که معمولاً به روشهای متفاوتی آماده میشود.
در اولین مرحله از طرز تهیه شربت زردآلو خانگی خوشمزه و مجلسی باید زردآلوها را بشویید. شاخ و برگ زردآلوها را جدا کنید. زردآلوها را با چاقو از وسط دو نیم کنید و هسته زردآلوها را جدا کنید. زردآلوها را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. سپس ۲ لیتر آب و یک لیوان شکر به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. در صورت جمع شدن کف روی قابلمه آن را با قاشق بردارید.
بعد از این که زردآلوها برای ۲۰ دقیقه جوشیدند و کاملاً نرم شدند، میتوانید باقیمانده شکر را همراه با میخک، دارچین و آب لیموترش (یا آبلیمو) به شربت اضافه کنید.
در این مرحله از طرز تهیه شربت زردآلو باید اجازه دهید شربت شما ۵ دقیقه دیگر بجوشد، سپس شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید شربت به طور کامل خنک شود.
بعد از خنک شدن شربت زردآلو باید تکههای زردآلو را از شربت با استفاده از یک صافی جدا کنید تا یک شربت غلیظ و زلال داشته باشید. بعد از این کار در صورتی که شربت به غلظت مناسب نرسیده، آن را برای چند دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.
در میان اخبار
برای تست قوام شربت زردآلو میتوانید مقداری شربت را داخل یک ظرف بریزید. سپس صبر کنید تا شربت به طول کامل سرد شود. اگر غلظت شربت همانند عسل بود، یعنی شربت به غلظت مناسب رسیده و میتوانید شعله گاز را خاموش کنید.
بعد از این که شربت شما به اندازه کافی غلیظ شد، میتوانید شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید شربت کاملاً خنک شود. سپس میتوانید آن را داخل شیشه دربدار خشک و تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید. برای درست کردن یک لیوان شربت زردآلو باید ۱ تا ۲ قاشق از این شربت را با آب ترکیب کنید، در لیوان یخ بریزید و شربت را میل کنید.
برای تست قوام شربت زردآلو میتوانید مقداری شربت را داخل یک ظرف بریزید. سپس صبر کنید تا شربت به طول کامل سرد شود. اگر غلظت شربت همانند عسل بود، یعنی شربت به غلظت مناسب رسیده و میتوانید شعله گاز را خاموش کنید.
در طرز تهیه شربت زردآلو آسان و راحت میتوانید برای عطر شربت از میخک، دارچین، گلاب و زعفران استفاده نمایید.