نان لواش خانگی | درست کردن نان لواش خانگی

ترفند درست کردن نان لواش خانگی | بدون استراحت خمیر، توی خونه نون لواش نرم درست کن

آیا می‌خواهید نون لواش نرم و تازه‌ای درست کنید که نیاز به استراحت خمیر نداشته باشد؟ این دستور ساده و سریع به شما کمک می‌کند تا در کمترین زمان ممکن، نان لواش خوشمزه‌ای بپزید.
کد خبر: 11573
ترفند درست کردن نان لواش خانگی | بدون استراحت خمیر، توی خونه نون لواش نرم درست کن

آیا می‌خواهید نون لواش نرم و تازه‌ای درست کنید که نیاز به استراحت خمیر نداشته باشد؟ این دستور ساده و سریع به شما کمک می‌کند تا در کمترین زمان ممکن، نان لواش خوشمزه‌ای بپزید.

مواد لازم برای ۸ تا نون لواش:

  • آرد نونایی یا آرد گندم: ۳ پیمانه
  • آب: ۱ پیمانه تا ۱ و نیم پیمانه (آب را کم‌کم اضافه کنید)
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. ترکیب مواد: آرد را با روغن مایع و نمک ترکیب کنید. سپس آب را کم‌کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
  2. الک کردن آرد: آرد را دو تا سه بار الک کنید تا بافت نان نرم‌تر شود.
  3. ورز دادن خمیر: خمیر را پنج دقیقه ورز دهید تا نچسبد.
  4. تقسیم خمیر: خمیر را به هشت قسمت تقسیم کرده و چونه بگیرید.
  5. پوشاندن چونه‌ها: چونه‌ها را بپوشانید تا خشک نشوند.
  6. پهن کردن چونه‌ها: روی سطح کار کمی آرد پاشی کنید و هر چونه را به ضخامت ۲ تا ۳ میلی‌متر پهن کنید.
  7. پخت نان: تابه را داغ کنید و نان را در آن قرار دهید. حرارت باید زیاد باشد تا نان سفت نشود. وقتی حباب زد، نان را بچرخانید و برگردانید.
  8. نگهداری: بعد از پخت، نان‌ها را با دستمال بپوشانید. برای نگهداری طولانی‌مدت می‌توانید نان‌ها را در فریزر قرار دهید و نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید.

با این دستور ساده، می‌توانید نان لواش خانگی نرم و خوشمزه‌ای داشته باشید و از طعم تازه آن لذت ببرید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36nbj2

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


ناشناس3 ماه پیش

با سلام دیگه از نانوایی نون نمی خرم

ناشناس3 ماه پیش

اون هم خمیر مونده وهم کلفته بیشتر تافتون تا لواش