ترفند تهیه لواشک خانگی تو ۳ ساعت | دیگه نگران گرد و غبار پشت بوم و تراس واسه درست کردن لواشک نباش! +ویدئو
ترفند تهیه لواشک فوری سه ساعته
درست شنیدید! با این روش میتوانید فقط در عرض 3 ساعت، لواشک خانگی خوشمزه و دلچسب تهیه کنید. دیگر منتظر آفتاب داغ یا فر نباشید، این روش سریع و آسان، طعمی بینظیر به لواشک شما میدهد.
مواد لازم:
- میوه دلخواه به مقدار دلخواه (آلوچه، گوجه سبز، آلبالو، گیلاس، سیب، زغال اخته و ...)
- نمک (به مقدار دلخواه)
طرز تهیه:
-
انتخاب میوه: میتوانید از یک نوع میوه یا ترکیبی از میوههای مختلف استفاده کنید.
-
شستشو و آمادهسازی: میوهها را به دقت بشویید و هسته آنها را جدا کنید. اگر از میوههایی مانند آلوچه استفاده میکنید، میتوانید پوست آنها را نیز بگیرید.
-
پخت میوه: میوهها را به همراه کمی آب (حدود 1/2 لیوان برای هر 2 کیلوگرم میوه) داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. صبر کنید تا میوهها کاملا پخته و له شوند.
-
لرد کردن: مخلوط میوه پخته شده را با گوشتکوب یا غذاساز به طور کامل له کنید تا پوره یکدست و صافی به دست آید.
در میان اخبار
- فرم بدنش رو بگو تا بگم چه شخصیتی داره | ترفند تشخیص قطعی شخصیت افراد از روی فرم و شکل بدن+تصاویر
- ترفند درست کردن پنیر با یک بطری شیر و لیموترش | خیلی ساده، سریع و خیلی خوشمزه+ویدئو
- ترفند درست کردن نان لواش خانگی | بدون استراحت خمیر، توی خونه نون لواش نرم درست کن
- ترفند درست کردن ماکارونی تخممرغ | یه غذای سه سوته که به طرز عجیبی خوشمزهست
- همهی عمر سوسیس رو به روش اشتباهی سرخ کردیم | روش صحیح سرخ کردن سوسیس که نمیدانستیم
-
اضافه کردن نمک: به میزان دلخواه نمک به پوره اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
-
پخت لواشک: پوره میوه را داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بریزید. ضخامت پوره را به طور یکنواخت تنظیم کنید. (هرچه ضخامت کمتر باشد، زمان خشک شدن سریعتر خواهد بود.)
-
خشک کردن: سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت کم (حدود 100 درجه سانتیگراد) قرار دهید. درب فر را کمی باز بگذارید تا بخار به راحتی خارج شود.
-
بررسی و جمع کردن لواشک: هر 30 دقیقه، لواشک را چک کنید. زمانی که لواشک به طور کامل خشک شد و به راحتی از کاغذ روغنی جدا شد، آن را از فر خارج کنید.
-
نگهداری: لواشکهای خنک شده را در ظرف دربسته یا کیسه فریزر نگهداری کنید.
نکات کلیدی:
- برای شفاف شدن لواشک، حتما کف قابلمه را قبل از اضافه کردن میوهها، با قاشق یا لیستک پاک کنید.
- میتوانید از طعم دهندههای مختلف مانند پودر نعناع، فلفل قرمز یا گل محمدی برای لواشک خود استفاده کنید.
- اگر فر ندارید، میتوانید لواشک را در آفتاب داغ و یا روی بخاری با حرارت ملایم خشک کنید.
- ضخامت لواشک به سلیقه شما بستگی دارد. لواشک ضخیمتر زمان بیشتری برای خشک شدن نیاز دارد.
- برای اطمینان از خشک شدن کامل لواشک، می توانید لبه های آن را کمی خم کنید. اگر لواشک هنوز مرطوب بود، دوباره آن را در فر یا آفتاب قرار دهید.