ترفند درست کردن شیرینی مربایی | شیرینی عیدت رو با این دستور به راحتی آماده کن+ویدئو
شیرینی مربایی یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی است که با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه میشود. این شیرینی ترد و خوشمزه به دلیل طعم شیرین و ترش مربا، طرفداران زیادی دارد.
کد خبر: 4164
شیرینی مربایی یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی است که با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه میشود. این شیرینی ترد و خوشمزه به دلیل طعم شیرین و ترش مربا، طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم
- آرد: 240 گرم
- نشاسته ذرت: 20 گرم
- شکر: 100 گرم
- کره: 130 گرم
- پودر وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
- تخم مرغ: 1 عدد
برای فیلینگ
- مارمالا یا مربای دلخواه: به مقدار دلخواه
طرز تهیه
در میان اخبار
- ترفند ساخت کولر یخی فقط با یونولیت | این کولر کم مصرف خونه رو مثل یخچال خنک میکنه+ویدئو
- ترفند آزمایش کیفیت اسپرم در منزل با آب | با یک لیوان آب ببین اسپرم کیفیت لازم رو داره یا نه+ویدئو
- تا میتوانید روغن سیر مصرف کنید | معجزهی عجیب روغن سیر که تا امروز از آن غافل بودیم
- آب خیارشور را دور نریزید! | ما هم نمیدانستیم که آب خیارشور این همه خواص دارد
- ترفند کاشت توت فرنگی در خانه | خیلی راحت خودت این میوه خوشمزه رو بکار!
- ابتدا کره را از یخچال خارج کنید تا نرم شود. سپس کره نرم شده را با شکر در کاسهای با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود.
- تخم مرغ و پودر وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
- آرد و نشاسته ذرت را به تدریج اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی هم بزنید تا خمیر جمع شود.
- خمیر را به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
- پس از استراحت خمیر، آن را به ضخامت 5 تا 8 میلیمتر روی سطح کار باز کنید.
- خمیر را به شکلهای دلخواه برش بزنید.
- در مرکز برخی از خمیرها، مقداری از مارمالا یا مربای دلخواه قرار دهید.
- خمیرهای ساده را روی خمیرهای پر شده قرار دهید و با فشار انگشتان، لبههای دو خمیر را به هم بچسبانید.
- شیرینیها را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید، بچینید.
- شیرینیها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.
- پس از پخت، شیرینیها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.
نکات
- برای اینکه شیرینیها تردتر شوند، میتوانید خمیر را نازکتر باز کنید.
- اگر شیرینیها به روغن افتادند، یعنی آرد زیادی اضافه کردهاید.
- اگر شیرینیها سفت شدند، یعنی خمیر را زیاد ورز دادهاید یا زیاد در فر ماندهاند.
ماندگاری شیرینی مربایی
شیرینی مربایی با کره در ظرف دربسته به مدت 10 روز در یخچال قابل نگهداری است.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4pw8a2
دیدگاه ها
فاطمه6 ماه پیش
سلام.می شه به جای نشاسته از آرد نخود چی استفاده کرد تا تردتر بشه؟
پربیننده ترین
اخبار داغ
دیدگاه ها
فاطمه6 ماه پیش
سلام.می شه به جای نشاسته از آرد نخود چی استفاده کرد تا تردتر بشه؟