ترفند درست کردن معجون قرمه سبزی | این معجون رو به قرمه سبزی اضافه کن تا طعمش بینظیر بشه+ویدئو
معجون قرمه سبزی یک افزودنی خوشمزه و مجلسی برای قرمه سبزی است. این معجون از ترکیب موادی مانند تمبر هندی، رب انار، آب نارنج، نمک، شکر، فلفل سیاه و رب گوجه تهیه میشود
کد خبر: 660
معجون قرمه سبزی یک افزودنی خوشمزه و مجلسی برای قرمه سبزی است. این معجون از ترکیب موادی مانند تمبر هندی، رب انار، آب نارنج، نمک، شکر، فلفل سیاه و رب گوجه تهیه میشود.
مواد لازم برای تهیه معجون قرمه سبزی:
- 1 قاشق غذاخوری تمبر هندی
- 2 قاشق غذاخوری رب انار
- 1 قاشق غذاخوری آب نارنج
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه
- 1 لیوان آب
طرز تهیه معجون قرمه سبزی:
در میان اخبار
- تمبر هندی را در یک کاسه آب سرد خیس کنید.
- بعد از 30 دقیقه، تمبر هندی را آبکش کنید و آب آن را جدا کنید.
- آب تمبر هندی، رب انار، آب نارنج، نمک، شکر و فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
- رب گوجه را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- معجون را به خورش قرمه سبزی اضافه کنید و اجازه دهید خورش به مدت 15 دقیقه دیگر بجوشد.
نکات:
- تمبر هندی را میتوانید از عطاریها تهیه کنید.
- اگر تمبر هندی در دسترس ندارید، میتوانید از آب نارنج یا آب لیمو ترش استفاده کنید.
- مقدار مواد معجون را میتوانید با توجه به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
- برای خوشمزهتر شدن معجون قرمه سبزی، میتوانید به آن کمی زعفران دم کرده اضافه کنید.
- اگر میخواهید خورش قرمه سبزی شما ترشتر شود، میتوانید مقدار آب نارنج یا آب لیمو ترش را بیشتر کنید.
- اگر میخواهید خورش قرمه سبزی شما شیرینتر شود، میتوانید مقدار شکر را بیشتر کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2l5y64