فلافل بازاری | تهیه فلافل بازاری

ترفند تهیه فلافل بازاری | بیا تا راز فلافل های بازاری رو بهت بگم!

فلافل، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار خاورمیانه‌ای است که از نخود پخته شده، ادویه جات و سبزیجات معطر تهیه می‌شود. فلافل را می‌توان به صورت ساندویچ، با نان و یا به عنوان پیش‌غذا سرو کرد.
کد خبر: 11184
ترفند تهیه فلافل بازاری | بیا تا راز فلافل های بازاری رو بهت بگم!

طرز تهیه فلافل بازاری: رازهای یک فلافل خوشمزه و پفکی

فلافل، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار خاورمیانه‌ای است که از نخود پخته شده، ادویه جات و سبزیجات معطر تهیه می‌شود. فلافل را می‌توان به صورت ساندویچ، با نان و یا به عنوان پیش‌غذا سرو کرد.

تهیه فلافل بازاری که ترد، خوشمزه و پفکی باشد، فوت و فن‌های خاص خود را دارد. در این مقاله، به شما طرز تهیه فلافل بازاری به روش اصیل و با تمام نکات لازم را آموزش می‌دهیم:

مواد لازم (برای 4 نفر):

  • 500 گرم نخود
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 1 حبه سیر
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری
  • 1 قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • 1 قاشق چایخوری پودر گشنیز
  • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1/4 پیمانه جعفری ساطوری (برای تزیین)
  • نان لواش یا ساندویچی
  • ترشی، سس و سبزیجات دلخواه (برای سرو)

مراحل تهیه:

  1. نخود را از شب قبل خیس کنید. برای خیس کردن نخود، ابتدا آن را به خوبی بشویید و سپس به مدت 12 تا 24 ساعت در آب خنک خیس کنید. می‌توانید از آب ولرم برای خیس کردن نخود استفاده کنید تا سریع‌تر نرم شود.
  2. نخود را آبکش کنید و بپزید. بعد از گذشت زمان خیس کردن، نخود را آبکش کنید و داخل قابلمه بریزید. به اندازه‌ای آب به نخود اضافه کنید که روی آن حدود 5 سانتی‌متر آب بپوشاند. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید نخود به مدت 1 تا 2 ساعت پخته شود تا کاملاً نرم شود.
  3. پیاز و سیر را رنده کنید. پیاز و سیر را پوست بگیرید و به صورت ریز رنده کنید.
  4. نخود پخته شده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، جعفری ساطوری، پودر زیره سبز، پودر گشنیز، پودر فلفل قرمز، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید. مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  5. مخلوط فلافل را ورز دهید. مخلوط فلافل را به مدت 5 تا 10 دقیقه با دست ورز دهید تا کاملاً یکدست و منسجم شود.
  6. از مخلوط فلافل، به اندازه یک گردو بردارید و آن را به شکل توپ درآورید.
  7. یک قابلمه یا تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به اندازه کافی روغن در آن بریزید.
  8. فلافل‌ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
  9. فلافل‌های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
  10. فلافل را به همراه نان، ترشی، سس و سبزیجات دلخواه سرو کنید.

نکات:

  • برای اینکه فلافل شما پفکی‌تر شود، می‌توانید مقداری جوش شیرین (حدود 1/4 قاشق چایخوری) به مخلوط فلافل اضافه کنید.
  • اگر می‌خواهید فلافل طعم تندتری داشته باشد، می‌توانید مقدار پودر فلفل قرمز را افزایش دهید.
  • می‌توانید از سبزیجات معطر دیگری مانند نعناع یا شوید نیز در تهیه فلافل استفاده کنید.
  • برای اینکه فلافل شما رنگ و طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از مقداری زعفران دم کرده به مخلوط فلافل اضافه کنید.
  • فلافل را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.
  • فلافل را می‌توانید به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2lbp74

پربیننده ترین




اخبار داغ