ترفند تهیه شربت ریحان | بدون رنگ خوراکی این شربت رو واسه روزای گرم تابستون درست کن! +ویدئو
شربت ریحان، یکی از نوشیدنی های سنتی و پرطرفدار ایرانی است که در فصل تابستان طرفداران زیادی پیدا می کند. این شربت خنک و گوارا، علاوه بر طعم و مزه ی دلنشینی که دارد، خواص زیادی نیز برای سلامتی دارد. ریحان، سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد گوارش و سم زدایی بدن کمک می کند
کد خبر: 9442
شربت ریحان: طعمی خنک و گوارا برای روزهای گرم تابستان!
شربت ریحان، یکی از نوشیدنی های سنتی و پرطرفدار ایرانی است که در فصل تابستان طرفداران زیادی پیدا می کند. این شربت خنک و گوارا، علاوه بر طعم و مزه ی دلنشینی که دارد، خواص زیادی نیز برای سلامتی دارد. ریحان، سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد گوارش و سم زدایی بدن کمک می کند.
در این مقاله، به شما دو روش ساده و کاربردی برای تهیه ی شربت ریحان به روش سنتی و با مخلوط کن را آموزش می دهیم:
روش اول: طرز تهیه ی شربت ریحان سنتی
مواد لازم (برای 4 لیوان):
- 2 پیمان (400 گرم) شکر
- 4 پیمان (1 لیتر) آب
- 2 پیمان (40 گرم) برگ ریحان تازه
- 1/2 پیمان (120 میلی لیتر) آب لیمو ترش تازه
- 1/4 پیمان (60 میلی لیتر) گلاب (اختیاری)
- یخ به مقدار لازم
طرز تهیه:
در میان اخبار
- ابتدا، شکر و آب را در یک قابلمه مناسب با هم مخلوط کنید.
- روی حرارت متوسط قرار دهید و به هم بزنید تا شکر حل شود.
- بعد از اینکه شکر حل شد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید شربت به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشد تا قوام پیدا کند.
- شربت را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
- برگ های ریحان را به خوبی بشویید و ساقه های آنها را جدا کنید.
- ریحان ها را به همراه آب لیمو ترش و گلاب (در صورت تمایل) به شربت خنک شده اضافه کنید.
- مواد را با یک قاشق یا مخلوط کن به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- شربت ریحان را در لیوان های مورد نظر بریزید و با یخ سرو کنید.
نکات تکمیلی:
- می توانید از برگ های ریحان بنفش یا سبز برای تهیه ی این شربت استفاده کنید.
- اگر می خواهید شربت ریحان شما طعم ترش تری داشته باشد، می توانید مقدار آب لیمو ترش را افزایش دهید.
- می توانید به جای گلاب، از عرق بید یا بهار نارنج نیز در این شربت استفاده کنید.
- شربت ریحان را می توانید به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.
روش دوم: طرز تهیه ی شربت ریحان با مخلوط کن
مواد لازم (برای 4 لیوان):
- 1 پیمان (200 گرم) شکر
- 4 پیمان (1 لیتر) آب
- 1/2 پیمان (40 گرم) برگ ریحان تازه
- 1/4 پیمان (60 میلی لیتر) آب لیمو ترش تازه
- 1/4 پیمان (60 میلی لیتر) گلاب (اختیاری)
- یخ به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا، شکر و آب را در مخلوط کن بریزید و به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید تا شکر حل شود.
- برگ های ریحان، آب لیمو ترش و گلاب (در صورت تمایل) را به مخلوط کن اضافه کنید.
- مواد را به مدت 1 دقیقه دیگر با مخلوط کن مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- شربت ریحان را از مخلوط کن خارج کنید و در لیوان های مورد نظر بریزید.
- با یخ سرو کنید.
نکات تکمیلی:
- می توانید از برگ های ریحان بنفش یا سبز برای تهیه ی این شربت استفاده کنید.
- اگر می خواهید شربت ریحان شما طعم ترش تری داشته باشد، می توانید مقدار آب لیمو ترش را افزایش دهید.
- می توانید به جای گلاب، از عرق بید یا بهار نارنج نیز در این شربت استفاده کنید.
- شربت ریحان را می توانید به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2rrpw2