ترفند تهیه کتلت پیتزایی| حتی بدغذا ترین بچهها هم عاشق این غذا میشن! +ویدئو
کتلت پیتزایی: طعمی دلچسب و ظاهری جذاب!
جلب رضایت کودکان در غذا خوردن، گاهی میتواند چالشبرانگیز باشد. اما با کمی خلاقیت و تنوع در پخت و پز، میتوانید غذاهایی را تهیه کنید که مورد علاقه کودکان باشند و آنها را به خوردن تشویق کنید.
در این مقاله، به شما "کتلت پیتزایی" را معرفی میکنیم که طعمی دلچسب و ظاهری جذاب دارد و میتواند به عنوان یک غذای خوشمزه و مغذی برای کودکان و حتی بزرگسالان سرو شود.
مواد لازم:
- سینه مرغ خرد شده: 500 گرم
- پیاز کوچک: 1 عدد
- سیر: 1 حبه
- مایونز: 1 قاشق غذاخوری
- خردل: ½ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه قرمز: ¼ عدد
- نخود فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا: به مقدار لازم
- ذرت: 3 قاشق غذاخوری
- شوید تازه: به مقدار دلخواه
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- تخم مرغ: 1 عدد
- آرد: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مرحله اول: آمادهسازی مواد
- سینه مرغ خرد شده را با پیاز رنده شده، سیر رنده شده، مایونز، خردل، فلفل دلمه قرمز نگینی خرد شده، نخود فرنگی، ذرت، شوید تازه، نمک و فلفل سیاه به خوبی مخلوط کنید.
- مخلوط را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد هم بروند.
مرحله دوم: شکلدهی کتلتها
- از مخلوط مرغ به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید و به آن فرم دلخواه (گرد، بیضی یا قلب) بدهید.
- وسط هر کتلت، یک تکه پنیر پیتزا قرار دهید.
مرحله سوم: پانیر کردن کتلتها
در میان اخبار
- همهی عمر سوسیس رو به روش اشتباهی سرخ کردیم | روش صحیح سرخ کردن سوسیس که نمیدانستیم
- ترفند ساخت کولر یخی فقط با یونولیت | این کولر کم مصرف خونه رو مثل یخچال خنک میکنه+ویدئو
- ترفند آزمایش کیفیت اسپرم در منزل با آب | با یک لیوان آب ببین اسپرم کیفیت لازم رو داره یا نه+ویدئو
- تا میتوانید روغن سیر مصرف کنید | معجزهی عجیب روغن سیر که تا امروز از آن غافل بودیم
- آب خیارشور را دور نریزید! | ما هم نمیدانستیم که آب خیارشور این همه خواص دارد
- در یک کاسه، تخم مرغ را به خوبی هم بزنید.
- در یک بشقاب، آرد را بریزید.
- کتلتهای آماده شده را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و دوباره در آرد بغلتانید تا به طور کامل آغشته شوند.
مرحله چهارم: سرخ کردن کتلتها
- در یک تابه، مقداری روغن به مقدار لازم گرم کنید.
- کتلتهای آغشته شده را به آرامی داخل روغن داغ قرار دهید و به مدت 2 تا 3 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی رنگ و پخته شوند.
مرحله پنجم: سرو کتلت پیتزایی
- کتلتهای پیتزایی را از تابه خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
- کتلتهای پیتزایی را به همراه سس دلخواه خودتان مانند سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید.
نکات:
- میتوانید از انواع پنیر پیتزا مانند پنیر موزارلا، پنیر چدار یا پنیر گودا برای تهیه این کتلت استفاده کنید.
- اگر به طعم تند علاقه دارید، میتوانید از فلفل سبز یا پودر چیلی به مواد کتلت اضافه کنید.
- برای اینکه کتلتهای شما ظاهر جذابتری داشته باشند، میتوانید از قالبهای برش نان یا کاتر استفاده کنید.
- کتلت پیتزایی را میتوانید به عنوان یک وعده غذایی کامل یا به عنوان پیشغذا سرو کنید.
با تهیه کتلت پیتزایی، میتوانید یک غذای خوشمزه و مغذی را برای کودکان و حتی بزرگسالان آماده کنید و از طعم دلچسب و ظاهر جذاب آن لذت ببرید!
نوش جان!
دیدگاه ها
سلام تشکر از آموزش شما عرض کردم از هرچیزی که با مرغ تهیه شود بشدت متنفرم
پربیننده ترین
اخبار داغ
دیدگاه ها
سلام تشکر از آموزش شما عرض کردم از هرچیزی که با مرغ تهیه شود بشدت متنفرم