تهیه کره و دوغ | تهیه کره و دوغ محلی

ترفند تهیه کره و دوغ محلی | دیگه کره و دوغ بازار رو نخر خودت درست کن! +ویدئو

کره و دوغ محلی از خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین لبنیات ایرانی هستند که تهیه آن‌ها در منزل لذت خاص خود را دارد. در این مقاله طرز تهیه این دو ماده را به صورت ساده و مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: 9045
ترفند تهیه کره و دوغ محلی | دیگه کره و دوغ بازار رو نخر خودت درست کن! +ویدئو

طرز تهیه کره و دوغ محلی خانگی

کره و دوغ محلی از خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین لبنیات ایرانی هستند که تهیه آن‌ها در منزل لذت خاص خود را دارد. در این مقاله طرز تهیه این دو ماده را به صورت ساده و مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم.

در میان اخبار

مواد لازم برای تهیه دوغ:

  • ماست چکیده: 1 لیتر
  • آب: 2 لیتر
  • نمک: به مقدار دلخواه
  • نعناع خشک: به مقدار دلخواه

مواد لازم برای تهیه کره:

  • دوغ محلی: 1 لیتر

طرز تهیه دوغ:

  1. ماست را با آب مخلوط کنید.
    • برای تهیه دوغ، ابتدا ماست چکیده را با آب ولرم (نه گرم و نه سرد) به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.
  2. نمک و نعناع را اضافه کنید.
    • سپس نمک و نعناع خشک را به مخلوط ماست و آب اضافه کرده و هم بزنید تا حل شوند.
  3. دوغ را در ظرف مناسب بریزید و در دمای محیط قرار دهید.
    • دوغ را در یک ظرف شیشه‌ای یا سفالی درب‌دار بریزید و در دمای محیط (حدود 20 تا 25 درجه سانتی‌گراد) به مدت 8 تا 12 ساعت قرار دهید تا به عمل بیاید و طعم ترش و گس آن دلچسب شود.
  4. دوغ را هم بزنید و میل کنید.
    • پس از گذشت این مدت، دوغ را به خوبی هم بزنید و از آن لذت ببرید.

نکات مهم در تهیه دوغ:

  • می توانید از ماست چکیده کم‌چرب یا پرچرب به دلخواه خود استفاده کنید.
  • میزان نمک و نعناع را مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید.
  • اگر می‌خواهید دوغ را به مدت طولانی نگهداری کنید، آن را در یخچال قرار دهید.
  • می توانید از انواع سبزیجات معطر مانند شوید، ریحان و فلفل نیز در تهیه دوغ استفاده کنید.

طرز تهیه کره:

  1. دوغ را در ظرف مناسب بریزید و به شدت هم بزنید.
    • برای تهیه کره، ابتدا دوغ را در یک ظرف درب‌دار مانند بطری شیشه‌ای یا مخلوط کن بریزید. سپس آن را به شدت به مدت 15 تا 20 دقیقه به صورت مداوم تکان دهید یا مخلوط کنید تا کره از دوغ جدا شود.
  2. کره را جمع‌آوری کنید.
    • پس از اینکه کره به صورت گلوله‌های سفت در دوغ ظاهر شد، آن را از طریق صافی یا پارچه نخی تمیز جدا کنید.
  3. کره را شستشو و ورز دهید.
    • کره را با آب سرد بشویید تا ذرات دوغ باقی‌مانده از آن جدا شود. سپس آن را به مدت چند دقیقه ورز دهید تا سفت و یکدست شود.
  4. کره را در ظرف مناسب نگهداری کنید.
    • کره را در ظرف درب‌دار در یخچال نگهداری کنید و تا 2 تا 3 هفته از آن استفاده کنید.

نکات مهم در تهیه کره:

  • از دوغ محلی و تازه برای تهیه کره استفاده کنید.
  • دوغ را قبل از هم زدن به دمای محیط برسانید.
  • می توانید از همزن برقی یا غذاساز برای هم زدن دوغ استفاده کنید.
  • اگر کره به طور کامل از دوغ جدا نشد، می توانید مجدداً دوغ را تکان دهید یا آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید و سپس دوباره تلاش کنید.
  • می توانید مقداری نمک به کره اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشد.

نوش جان




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2x8vz4

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


4 ماه پیش

مگ دوغ کره داره این ماست که باید هم بزنن تا کره بده

ای کاکا ما هر وقت شیر محلی میخریم فروشنده سرشیرشو بر میداره بعد انکار میکنه4 ماه پیش

ای کاکا ما هر وقت شیر محلی میخریم فروشنده سرشیرشو بر میداره بعد ب دروغ میگه نه بر نداشتم

4 ماه پیش

سلام این وسیله برای تهیه دوغ راچه جوری میتونیم تهیه کنیم

اشنا4 ماه پیش

کنترل تلویزیون وخودرووموبایل ومبل درکنارراحتی فرهنگ تنبلی باخودش می اوردونتیجه اش بی تحرکی وهمه چیزراراحت وبی زحمت خواستن است وعوارضش صدهابیماری جوروواجوراست تارستوران وموادلبنی اماده هست کسی حال درست کردن انراندارند!