انجیر شیرازی | دسر انجیر شیرازی

ترفند تهیه دسر انجیر شیرازی | این دسر ساده رو حتما درست کن که همه عاشق مزه‌اش می‌شن! +ویدئو

انجیر شیرازی، یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین میوه های پاییزی است که می توانید با آن انواع مختلف دسر و مربا را تهیه کنید. در این مقاله، به شما طرز تهیه ی یک دسر سنتی و پرطرفدار شیرازی به نام "انجیر شیرازی" را آموزش می دهیم. این دسر لذیذ و ساده، طعمی بهشتی دارد و می تواند به عنوان یک میان وعده یا دسر بعد از غذا سرو شود.
کد خبر: 9449
ترفند تهیه دسر انجیر شیرازی | این دسر ساده رو حتما درست کن که همه عاشق مزه‌اش می‌شن! +ویدئو

انجیر شیرازی: طعمی بهشتی در دل پاییز!

انجیر شیرازی، یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین میوه های پاییزی است که می توانید با آن انواع مختلف دسر و مربا را تهیه کنید. در این مقاله، به شما طرز تهیه ی یک دسر سنتی و پرطرفدار شیرازی به نام "انجیر شیرازی" را آموزش می دهیم. این دسر لذیذ و ساده، طعمی بهشتی دارد و می تواند به عنوان یک میان وعده یا دسر بعد از غذا سرو شود.

مواد لازم:

  • برای انجیر:
    • 500 گرم انجیر شیرازی تازه
    • 2 پیمان (500 میلی لیتر) آب داغ
    • 2 قاشق غذاخوری روغن مایع
    • 100 گرم گردو خرد شده
  • برای شربت:
    • 2 پیمان (400 گرم) شکر
    • 2 پیمان (500 میلی لیتر) آب
  • برای رویه:
    • 100 گرم پسته خلال شده
    • 200 گرم خامه فرم گرفته

طرز تهیه:

  1. ابتدا، انجیرها را به خوبی بشویید و ساقه های آنها را جدا کنید.
  2. انجیرها را در یک ظرف بزرگ بریزید و به اندازه ای آب داغ اضافه کنید تا روی آنها را بگیرد.
  3. روی ظرف را بپوشانید و انجیرها را به مدت 15 دقیقه در آب داغ خیس کنید تا نرم شوند.
  4. بعد از 15 دقیقه، انجیرها را از آب داغ خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند.
  5. در یک قابلمه، روغن مایع را روی حرارت ملایم گرم کنید.
  6. گردوهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شوند.
  7. با کمک یک قاشق یا چاقو، قسمت بالایی انجیرها را به آرامی برش دهید و یک حفره کوچک در داخل آنها ایجاد کنید.
  8. انجیرها را با گردوهای تفت داده شده پر کنید.

تهیه شربت:

در میان اخبار

  1. در یک قابلمه، شکر و آب را با هم مخلوط کنید.
  2. روی حرارت متوسط قرار دهید و به هم بزنید تا شکر حل شود.
  3. بعد از اینکه شکر حل شد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید شربت به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشد تا قوام پیدا کند.
  4. شربت را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

سرو انجیر شیرازی:

  1. انجیرهای پر شده با گردو را در یک ظرف مناسب بچینید.
  2. شربت خنک شده را به آرامی روی انجیرها بریزید.
  3. روی انجیرها را با پسته خلال شده و خامه فرم گرفته تزیین کنید.
  4. انجیر شیرازی را به عنوان یک میان وعده یا دسر بعد از غذا سرو کنید.

نکات تکمیلی:

  • می توانید از انواع مختلف انجیر برای تهیه ی این دسر استفاده کنید.
  • اگر می خواهید انجیرها طعم شیرین تری داشته باشند، می توانید مقدار شکر شربت را افزایش دهید.
  • می توانید به جای گردو، از مغز پسته یا بادام نیز برای پر کردن انجیرها استفاده کنید.
  • برای تزیین انجیر شیرازی می توانید از گل محمدی، زعفران یا پودر دارچین نیز استفاده کنید.
  • انجیر شیرازی را می توانید به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

با تهیه ی این دسر خوشمزه و ساده، طعمی بهشتی را به سفره ی پاییزی خود هدیه دهید!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36a974

پربیننده ترین




اخبار داغ