ترفند تهیه قروت بادمجان | بیا تا بهت طرز تهیه این غذای ساده بیرجندی رو یاد بدم!
قروت بادمجان، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در استانهای مختلف به روشهای متفاوتی تهیه میشود. این غذا با بادمجان، کشک، گوجه و ادویههای مختلف طبخ میشود و طعمی بینظیر و دلچسب دارد. در این دستور پخت، طرز تهیه قروت بادمجان به روش بیرجندی را به شما آموزش میدهیم.
کد خبر: 12101
قروت بادمجان: طعمی سنتی و دلچسب
قروت بادمجان، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در استانهای مختلف به روشهای متفاوتی تهیه میشود. این غذا با بادمجان، کشک، گوجه و ادویههای مختلف طبخ میشود و طعمی بینظیر و دلچسب دارد. در این دستور پخت، طرز تهیه قروت بادمجان به روش بیرجندی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- ۲۰۰ گرم کشک خشک یا یک پیمانه کشک مایع
- ۱ لیتر آب
- ۲ عدد پیاز
- ۱ پیمانه مغز گردو
- ۱ قاشق غذاخوری نعناع خشک
- روغن حیوانی
- ۳ عدد بادمجان
- ۴ عدد گوجه
- ۵ حبه سیر
- نمک، فلفل سیاه و دارچین
طرز تهیه:
- آماده سازی کشک: کشک خشک را به مدت یک ساعت در آب خیس کنید. اگر از کشک مایع استفاده میکنید، این مرحله را حذف کنید.
- آماده سازی گردو: مغز گردو را در هاون یا آسیاب بکوبید تا پودر شود و روغن آن خارج شود.
- مخلوط کردن کشک و گردو: کشک خیس خورده را به همراه گردو کوبیده شده در هاون یا آسیاب مخلوط کنید. هر از گاهی به آن آب اضافه کنید تا رنگ آن بنفش شود.
- آماده سازی پیاز داغ: پیازها را نگینی خرد کنید و در روغن حیوانی سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. سپس مقداری زردچوبه به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید.
- سرخ کردن بادمجان و گوجه: بادمجانها را حلقه حلقه یا مکعبی خرد کنید و در روغن پیاز داغ سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند. سپس گوجهها را نیز به همین صورت سرخ کنید.
- اضافه کردن سیر: سیرها را رنده کنید و به همراه نعناع خشک به بادمجان و گوجه سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید.
- ترکیب مواد: مخلوط کشک و گردو را به همراه بادمجان، گوجه، پیاز داغ و ادویهها (نمک، فلفل سیاه و دارچین) در یک قابلمه بزرگ مخلوط کنید.
- پخت قروت بادمجان: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشانید تا قوام قروت بادمجان به غلظت دلخواه برسد.
- سرو قروت بادمجان: قروت بادمجان را گرم سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
نکات:
در میان اخبار
- میتوانید از کشک ساده یا کشک محلی برای تهیه این غذا استفاده کنید.
- اگر طعم تند دوست دارید، میتوانید به مواد اولیه فلفل قرمز نیز اضافه کنید.
- قروت بادمجان را میتوانید با نان، برنج یا لوبیا پخته سرو کنید.
- این غذا را میتوان تا 2 روز در یخچال نگهداری کرد.
امیدواریم از این دستور پخت قروت بادمجان لذت ببرید!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36yqj4