بستنی سالار | بستنی سالار خانگی

ترفند تهیه بستنی سالار خانگی | این روزایه گرم تنها چیزی که میچسبه بستنیه چی از این بهتر که خودمون درستش کنیم +ویدئو

در این روزهای گرم تابستانی، تنها چیزی که می چسبد بستنی است! چه چیزی از این بهتر که خودمان در خانه بستنی درست کنیم و از طعم لذیذ و طبیعی آن لذت ببریم؟در این مقاله، طرز تهیه یک بستنی سالار خانگی و ساده را به شما آموزش می دهیم که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید
کد خبر: 12033
ترفند تهیه بستنی سالار خانگی | این روزایه گرم تنها چیزی که میچسبه بستنیه  چی از این بهتر که خودمون درستش کنیم +ویدئو

بستنی سالار خانگی: خنکای تابستان با طعمی به یاد ماندنی

در این روزهای گرم تابستانی، تنها چیزی که می چسبد بستنی است! چه چیزی از این بهتر که خودمان در خانه بستنی درست کنیم و از طعم لذیذ و طبیعی آن لذت ببریم؟در این مقاله، طرز تهیه یک بستنی سالار خانگی و ساده را به شما آموزش می دهیم که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید.

مواد لازم:

  • خامه قنادی: 250 گرم
  • شیر: 125 میلی لیتر
  • پودر قند: 50 گرم
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • ژلاتین: 2.5 قاشق چای خوری
  • آب: 2 قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • سالار: به مقدار دلخواه (خرد شده)

دستور پخت:

  1. در یک کاسه کوچک، ژلاتین را با آب مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه خیس بخورد.
  2. در یک قابلمه، شیر، پودر قند و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  3. مخلوط را به طور مداوم هم بزنید تا زمانی که غلیظ و کشسان شود (حدود 10 دقیقه).
  4. مخلوط را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
  5. ژلاتین خیس شده را در حمام آب گرم (حدود 40 درجه سانتیگراد) ذوب کنید تا به طور کامل حل شود.
  6. ژلاتین ذوب شده، عصاره وانیل و سالار را به مخلوط شیر اضافه کنید و به آرامی با همزن مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
  7. خامه قنادی را در یک کاسه جداگانه با همزن برقی بزنید تا سفت و خامه ای شود.
  8. مخلوط بستنی را به تدریج به خامه اضافه کنید و به آرامی با همزن مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
  9. مخلوط بستنی را به ظرف مخصوص فریزر منتقل کنید و به مدت حداقل 4 تا 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت و یخ بزند.
  10. پس از انجماد، بستنی را از فریزر خارج کنید و قبل از سرو، 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود.

نکات:

  • می توانید از سالار تازه یا دودی در این دستور پخت استفاده کنید.
  • اگر سالار شما خیلی شور است، می توانید مقدار آن را به دلخواه خود کاهش دهید.
  • می توانید برای طعم دهی بیشتر، از کمی رنده پوست لیمو یا لیمو ترش به مخلوط بستنی اضافه کنید.
  • برای سرو بستنی می توانید از تکه های سالار، سس سالار، چیپس فلفل دلمه ای یا هر نوع تاپینگ دلخواه دیگری استفاده کنید.

امیدواریم از این دستور پخت بستنی سالار خانگی لذت ببرید و از طعم خنک و به یاد ماندنی آن در این روزهای گرم تابستانی بهره مند شوید!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3g8nz4

پربیننده ترین




اخبار داغ