ترفند تشخیص هندوانه آبدار | با این ۴ روش علمی دیگه هیچ وقت اشتباهی خرید نمیکنی!
هندوانه رسیده را چطور تشخیص دهیم؟
درست است که در برخی کشورها میتوان در تمام طول سال هندوانه خرید، اما در ایران این میوه خوشمزه تابستانی بیشتر در نیمه اول سال یافت میشود. هیچ چیز مثل یک هندوانه رسیده و شیرین در گرمای تابستان نمیتواند عطش را رفع کند. به همین دلیل، یادگیری روشهای تشخیص هندوانه رسیده از اهمیت بالایی برخوردار است.
هندوانه به دلیل داشتن ویتامینهای A و C و همچنین فیبر، فواید زیادی برای سلامتی دارد. به طور میانگین 80 روز بعد از کاشت، هندوانهها میرسند. اما از آنجا که در زندگی آپارتمانی امکان کاشت هندوانه برای اکثر ما وجود ندارد، باید راههای تشخیص هندوانه رسیده از نارس را بدانیم.
ترفندهای تشخیص هندوانه رسیده:
در میان اخبار
- ترفند تهیه زرشک پلو کارمندی فوری | اگه هوس زرشک پلو کردی اما وقت پختنش رو نداری این مدلیش رو امتحان کن! +ویدئو
- ترفند تهیه کباب تابهای دو رنگ | یک غذای ساده و خوشمزه که میتونی برای دورهمی ها درست کنی! +ویدئو
- ترفند تشخیص بیماریهای بدن از رنگهای مختلف زبان | اگه این نشونه هارو داری به هیچ وجه نباید قهوه بخوری!
- ترفند ساده برای رفع گرفتگی بینی | بیا تا روش ماساژ درمانی رو بهت یاد بدم!
- ترفند تازه نگه داشتن موادغذایی یخچال با دستمال توالت | عقل جن هم به این ترفند نمیرسه!
- بررسی ظاهری:
- لکه زمین: به لکه زرد رنگی که محل تماس هندوانه با زمین است توجه کنید. اگر این لکه به رنگ زرد تیره باشد، نشان دهنده رسیدگی کامل میوه است.
- رنگ پوست: پوست هندوانه رسیده باید سبز تیره و کدر باشد. براق بودن پوست هندوانه نشانه نارس بودن آن است.
- ناهمواری: هندوانه باید صاف و یکدست باشد و فرو رفتگی، برآمدگی و کوفتگی نداشته باشد.
- دم: اگر رنگ محل اتصال دم به ساقه، زرد، کهربایی، کرهای یا کرم باشد، نشان دهنده رسیدگی هندوانه است. در غیر این صورت، هندوانه نارس است.
- ساقه: اگر ساقه نازکی که هندوانه را به بوته متصل میکند خشک باشد، هندوانه رسیده است. اگر ساقه سبز باشد، هندوانه زودتر از موعد چیده شده است.
- صدا: به هندوانه ضربه بزنید. اگر صدای آن عمیق و توخالی مانند طبل باشد، هندوانه رسیده است. صدای بلند نشان دهنده نارس بودن و صدای شبیه تپش نشان دهنده بیش از حد رسیده بودن هندوانه است.
- لمس: با انگشت شست خود انتهای هندوانه (نقطه مقابل محل اتصال به ساقه) را فشار دهید. در هندوانه نارس این قسمت سفت و در هندوانه رسیده کمی خم میشود.
- وزن: هندوانه رسیده به دلیل آبدار بودن، سنگینتر است. چند هندوانه هم اندازه را برداشته و سنگینترین را انتخاب کنید.
- بو: هندوانه رسیده بوی شیرینی دارد که از پوست آن قابل استشمام است. اگر بویی حس نمیشود، هندوانه را بچرخانید و بخش دیگری را بو کنید.
نکات مهم:
- زمانی که هندوانه چیده میشود، دیگر امکان رسیدن آن در خانه وجود ندارد.
- اگر هندوانه بیش از حد بو بدهد، ممکن است بیش از حد رسیده باشد.
- این روشها نیاز به تمرین دارند و ممکن است در ابتدا کمی دشوار به نظر برسند.
با کمی دقت و استفاده از این ترفندها میتوانید یک هندوانه رسیده، شیرین و آبدار را انتخاب کنید و از طعم لذیذ آن در گرمای تابستان لذت ببرید.
منبع: فرارو