زرشک پلو | زرشک پلو کارمندی

ترفند تهیه زرشک پلو کارمندی فوری | اگه هوس زرشک پلو کردی اما وقت پختنش رو نداری این مدلیش رو امتحان کن! +ویدئو

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به خاطر طعم و عطر بی‌نظیرش طرفداران زیادی دارد. اما پخت این غذا به روش سنتی می‌تواند زمان‌بر و پر زحمت باشد
کد خبر: 11496
ترفند تهیه زرشک پلو کارمندی فوری | اگه هوس زرشک پلو کردی اما وقت پختنش رو نداری این مدلیش رو امتحان کن! +ویدئو

زرشک پلو کارمندی: طعمی اصیل و پخت سریع!

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به خاطر طعم و عطر بی‌نظیرش طرفداران زیادی دارد. اما پخت این غذا به روش سنتی می‌تواند زمان‌بر و پر زحمت باشد.

در این مقاله، به شما طرز تهیه "زرشک پلو کارمندی" را آموزش می‌دهیم که با روشی سریع و آسان، می‌توانید این غذای خوشمزه را در عرض 30 دقیقه آماده کنید.

مواد لازم:

  • سینه یا فیله مرغ: 500 گرم
  • پیاز: 1 عدد متوسط
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • ادویه‌ها: نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر کاری
  • زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • خلال بادام و پسته (دلخواه): 2 قاشق غذاخوری
  • زرشک: 1 پیمانه

طرز تهیه:

مرحله اول: آماده‌سازی مواد

  1. سینه یا فیله مرغ را به تکه‌های متوسط خرد کنید.
  2. پیاز را نگینی خرد کنید.
  3. خلال بادام و پسته را در آب خیس کنید (اگر از کشمش یا خلال پوست پرتقال استفاده می‌کنید، این مرحله را حذف کنید).
  4. زرشک را پاک کنید و بشویید.

مرحله دوم: پخت مرغ

  1. در یک قابلمه مناسب، کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید.
  2. پیاز خرد شده را به کره اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شود.
  3. تکه‌های مرغ را به پیاز اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر تفت دهید تا مرغ به طور کامل سرخ شود.
  4. ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر کاری) را به مرغ و پیاز اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  5. زعفران دم کرده را به مرغ اضافه کنید و 1 تا 2 پیمانه آب جوش به آن بریزید.
  6. حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و به مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته و خورش جا افتاده شود، بپزید.

مرحله سوم: اضافه کردن زرشک و خلال

  1. در 10 دقیقه پایانی پخت، خلال بادام و پسته خیس شده (یا کشمش و خلال پوست پرتقال) را به مرغ اضافه کنید.
  2. زرشک را به مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا پخش شود.
  3. حرارت را خاموش کنید و بگذارید زرشک پلو به مدت 5 دقیقه دم بکشد.

مرحله چهارم: سرو زرشک پلو کارمندی

  1. زرشک پلو را در ظرف مورد نظر بکشید و به دلخواه با جعفری یا گشنیز تزئین کنید.
  2. زرشک پلو کارمندی را به همراه سالاد یا ماست سرو کنید.

نکات:

  • می‌توانید از ران مرغ به جای سینه مرغ استفاده کنید.
  • اگر به طعم تند علاقه دارید، می‌توانید از فلفل قرمز یا پودر چیلی به مواد اضافه کنید.
  • برای اینکه زرشک پلو شما رنگ مجلسی‌تری داشته باشد، می‌توانید از زعفران بیشتر استفاده کنید.
  • زرشک پلو کارمندی را می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل یا به عنوان پیش‌غذا سرو کنید.

با تهیه زرشک پلو کارمندی، می‌توانید در عرض 30 دقیقه، یک غذای خوشمزه و اصیل ایرانی را برای خود و عزیزانتان آماده کنید و از طعم و عطر بی‌نظیر آن لذت ببرید!

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/45enq4

پربیننده ترین




اخبار داغ



دیدگاه ها


مجید 5 ماه پیش

سلام خدمت شما عرض کنم از هر غذایی که با مرغ تهيه می‌شود بشدت متنفرم. سپاس