قند رنگی | درست کردن قند رنگی

ترفند درست کردن قند رنگی | قندون‌های خونه رو با این قندهای خونگی جذاب پُر کن+ویدئو

قند یکی از مواد غذایی پرکاربرد در آشپزی است. از قند می توان برای شیرین کردن انواع غذاها، نوشیدنی ها و دسرها استفاده کرد. همچنین می توان از آن برای تزیین غذاها و دسرها نیز استفاده کرد.
کد خبر: 4183
ترفند درست کردن قند رنگی | قندون‌های خونه رو با این قندهای خونگی جذاب پُر کن+ویدئو

قند یکی از مواد غذایی پرکاربرد در آشپزی است. از قند می توان برای شیرین کردن انواع غذاها، نوشیدنی ها و دسرها استفاده کرد. همچنین می توان از آن برای تزیین غذاها و دسرها نیز استفاده کرد.

یکی از انواع قند که برای تزیین غذاها و دسرها کاربرد دارد، قند رنگی است. قند رنگی را می توان با استفاده از گلاب یا آب و رنگ خوراکی تهیه کرد.

طرز تهیه قند رنگی با گلاب:

برای تهیه قند رنگی با گلاب، ابتدا شکر را در یک ظرف بریزید. سپس گلاب را به شکر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. مقدار گلاب را به اندازه ای اضافه کنید که شکر حالت شنی داشته باشد و مثل خمیر نشود. اگر شکر خمیر شد، دوباره مقداری شکر اضافه کنید.

در نهایت، رنگ خوراکی را به شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ به تمام شکر ها آغشته شود. سپس شکر های رنگی را در سینی بریزید و در جای خشک و خنک قرار دهید تا خشک شوند.

طرز تهیه قند رنگی با آب:

اگر گلاب ندارید، می توانید از آب استفاده کنید. در این صورت، به جای یک قاشق گلاب، یک قاشق آب به شکر اضافه کنید.

کاربرد قند رنگی:

قند رنگی را می توان برای تزیین انواع شیرینی ها، دسر ها و نوشیدنی ها استفاده کرد. همچنین می توان از آن برای تزیین کیک و شیرینی های خانگی استفاده کرد.

چند ایده برای استفاده از قند رنگی:

  • می توانید از قند رنگی برای تزیین کیک و شیرینی های خانگی استفاده کنید. برای این کار، می توانید قند رنگی را روی کیک یا شیرینی بپاشید یا از آن برای تزیین روی کیک استفاده کنید.
  • می توانید از قند رنگی برای تزیین نوشیدنی ها استفاده کنید. برای این کار، می توانید قند رنگی را در نوشیدنی بریزید یا از آن برای تزیین روی نوشیدنی استفاده کنید.
  • می توانید از قند رنگی برای تزیین دسر ها استفاده کنید. برای این کار، می توانید قند رنگی را روی دسر بپاشید یا از آن برای تزیین روی دسر استفاده کنید.

نکات:

  • می توانید از هر نوع رنگ خوراکی که دوست دارید استفاده کنید.
  • اگر شکر را در معرض نور قرار دهید، رنگ آن کمرنگ می شود.

منبع ویدئو

 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3kxgx4

پربیننده ترین




اخبار داغ