ترفند تهیه خورش قورمه سبزی | بیا بهت طرز تهیه خورش قورمه سبزی با رمز و رازش رو یاد بدم! +ویدئو
خورش قورمه سبزی یکی از محبوبترین و اصیلترین غذاهای ایرانی است که در اکثر نقاط کشور پخته میشود. این خورش طعم و عطر بینظیری دارد و به دلیل استفاده از سبزیجات و حبوبات، بسیار مغذی است.
کد خبر: 8386
خورش قورمه سبزی چیست؟
خورش قورمه سبزی یکی از محبوبترین و اصیلترین غذاهای ایرانی است که در اکثر نقاط کشور پخته میشود. این خورش طعم و عطر بینظیری دارد و به دلیل استفاده از سبزیجات و حبوبات، بسیار مغذی است.
در میان اخبار
مواد لازم برای خورش قورمه سبزی:
- گوشت گوسفندی یا مرغ (به دلخواه)
- پیاز
- لوبیا قرمز
- سبزی قورمه (تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله)
- رب گوجه فرنگی
- لیمو عمانی
- نمک، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه خورش قورمه سبزی:
- گوشت را با پیاز خرد شده تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
- لوبیا قرمز را که از قبل خیس کرده اید به گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- سبزی قورمه را پس از شستشو و ساطع کردن به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی سبزی گرفته شود.
- رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.
- آب به مقدار لازم اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
- در اواخر پخت، لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید.
نکات پخت خورش قورمه سبزی:
- برای خوشمزه تر شدن خورش قورمه سبزی می توانید از گوشت ران یا سردست گوسفندی استفاده کنید.
- می توانید از لوبیا سیاه به جای لوبیا قرمز استفاده کنید.
- برای رنگ بهتر خورش می توانید از زعفران دم کرده استفاده کنید.
- برای لعاب دار شدن خورش می توانید از 1 قاشق غذاخوری آرد نخودچی استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3ngnk2