فالوده شیرازی | فالوده شیرازی خانگی

ترفند تهیه فالوده شیرازی خانگی | بهترین دسر برای این هوای گرم! +ویدئو

فالوده شیرازی، دسری سنتی و محبوب ایرانی است که در گرمای تابستان حسابی می‌چسبد. درست کردن فالوده در خانه کار سختی نیست و با کمی حوصله و مواد اولیه ساده می‌توانید این خوراکی خوشمزه را برای خودتان و عزیزانتان تهیه کنید.
کد خبر: 8117
ترفند تهیه فالوده شیرازی خانگی | بهترین دسر برای این هوای گرم! +ویدئو

فالوده شیرازی خانگی: خنکای دلچسب تابستان

فالوده شیرازی، دسری سنتی و محبوب ایرانی است که در گرمای تابستان حسابی می‌چسبد. درست کردن فالوده در خانه کار سختی نیست و با کمی حوصله و مواد اولیه ساده می‌توانید این خوراکی خوشمزه را برای خودتان و عزیزانتان تهیه کنید.

مواد لازم:

  • برای رشته فالوده:
    • 200 گرم نشاسته گل
    • 1 لیتر آب
    • 1 قاشق غذاخوری گلاب
    • 1 قاشق چایخوری نمک
  • برای شربت:
    • 500 گرم شکر
    • 1 لیتر آب
    • 1 لیوان گلاب
    • زعفران (به دلخواه)
    • جوهر لیمو (به دلخواه)
  • برای سرو:
    • گلاب
    • پسته
    • خلال بادام
    • بذر بالنگ (به دلخواه)

طرز تهیه:

1. تهیه رشته فالوده:

  • نشاسته را در یک کاسه بزرگ بریزید و به تدریج آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود.
  • مخلوط را از صافی رد کنید تا ذرات نشاسته کاملا جدا شوند.
  • محلول نشاسته را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.
  • گلاب و نمک را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
  • محلول نشاسته را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
  • مایع فالوده را داخل قیف بریزید و داخل ظرفی که از قبل با آب سرد پر شده است، رشته‌های فالوده را فشار دهید.
  • رشته‌های فالوده را با آبکش جمع کنید و در آب سرد بشویید تا نشاسته اضافی آنها گرفته شود.
  • رشته‌های فالوده را در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.

2. تهیه شربت:

  • شکر و آب را در یک قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا حل شود.
  • گلاب، زعفران (در صورت تمایل) و جوهر لیمو (در صورت تمایل) را به شربت اضافه کنید و هم بزنید.
  • شربت را به جوش برسانید و سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

3. سرو فالوده:

  • در لیوان یا کاسه، مقداری رشته فالوده بریزید.
  • شربت خنک شده را روی رشته فالوده بریزید.
  • با گلاب، پسته، خلال بادام و بذر بالنگ (در صورت تمایل) تزیین کنید و سرو کنید.

نکات:

  • برای تهیه رشته فالوده می توانید از قالب های مخصوص فالوده نیز استفاده کنید.
  • اگر رشته فالوده سفت شد، می توانید آن را برای چند دقیقه در آب گرم خیس کنید تا نرم شود.
  • می توانید به جای گلاب از عرق بیدمشک یا بهار نارنج نیز استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر فالوده می توانید از زعفران دم کرده استفاده کنید.
  • اگر فالوده را فوری سرو نمی کنید، رشته های فالوده را در ظرف جداگانه ای نگهداری کنید و قبل از سرو در شربت خیس کنید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3qld94

پربیننده ترین




اخبار داغ