ترفند تهیه فالوده شیرازی خانگی | بهترین دسر برای این هوای گرم! +ویدئو
فالوده شیرازی، دسری سنتی و محبوب ایرانی است که در گرمای تابستان حسابی میچسبد. درست کردن فالوده در خانه کار سختی نیست و با کمی حوصله و مواد اولیه ساده میتوانید این خوراکی خوشمزه را برای خودتان و عزیزانتان تهیه کنید.
کد خبر: 8117
فالوده شیرازی خانگی: خنکای دلچسب تابستان
فالوده شیرازی، دسری سنتی و محبوب ایرانی است که در گرمای تابستان حسابی میچسبد. درست کردن فالوده در خانه کار سختی نیست و با کمی حوصله و مواد اولیه ساده میتوانید این خوراکی خوشمزه را برای خودتان و عزیزانتان تهیه کنید.
مواد لازم:
- برای رشته فالوده:
- 200 گرم نشاسته گل
- 1 لیتر آب
- 1 قاشق غذاخوری گلاب
- 1 قاشق چایخوری نمک
- برای شربت:
- 500 گرم شکر
- 1 لیتر آب
- 1 لیوان گلاب
- زعفران (به دلخواه)
- جوهر لیمو (به دلخواه)
- برای سرو:
- گلاب
- پسته
- خلال بادام
- بذر بالنگ (به دلخواه)
طرز تهیه:
1. تهیه رشته فالوده:
- نشاسته را در یک کاسه بزرگ بریزید و به تدریج آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود.
- مخلوط را از صافی رد کنید تا ذرات نشاسته کاملا جدا شوند.
- محلول نشاسته را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.
- گلاب و نمک را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
- محلول نشاسته را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
- مایع فالوده را داخل قیف بریزید و داخل ظرفی که از قبل با آب سرد پر شده است، رشتههای فالوده را فشار دهید.
- رشتههای فالوده را با آبکش جمع کنید و در آب سرد بشویید تا نشاسته اضافی آنها گرفته شود.
- رشتههای فالوده را در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
2. تهیه شربت:
در میان اخبار
- شکر و آب را در یک قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا حل شود.
- گلاب، زعفران (در صورت تمایل) و جوهر لیمو (در صورت تمایل) را به شربت اضافه کنید و هم بزنید.
- شربت را به جوش برسانید و سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
3. سرو فالوده:
- در لیوان یا کاسه، مقداری رشته فالوده بریزید.
- شربت خنک شده را روی رشته فالوده بریزید.
- با گلاب، پسته، خلال بادام و بذر بالنگ (در صورت تمایل) تزیین کنید و سرو کنید.
نکات:
- برای تهیه رشته فالوده می توانید از قالب های مخصوص فالوده نیز استفاده کنید.
- اگر رشته فالوده سفت شد، می توانید آن را برای چند دقیقه در آب گرم خیس کنید تا نرم شود.
- می توانید به جای گلاب از عرق بیدمشک یا بهار نارنج نیز استفاده کنید.
- برای طعم بهتر فالوده می توانید از زعفران دم کرده استفاده کنید.
- اگر فالوده را فوری سرو نمی کنید، رشته های فالوده را در ظرف جداگانه ای نگهداری کنید و قبل از سرو در شربت خیس کنید.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3qld94