خورش داوود پاشا | تهیه خورش داوود پاشا

ترفند تهیه خورش داوود پاشا | بیا یک خورش راحت و خوشمزه بهت یاد بدم! +ویدئو

خورش داوود پاشا یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ترکیه ای است که به دلیل طعم و مزه منحصر به فرد خود، طرفداران زیادی پیدا کرده است. این خورش شباهت زیادی به خورش فسنجان ایرانی دارد و از گوشت چرخ کرده، رب انار، گردو و ادویه جات تهیه می شود.
کد خبر: 9765
ترفند تهیه خورش داوود پاشا | بیا یک خورش راحت و خوشمزه بهت یاد بدم! +ویدئو

خورش داوود پاشا: طعمی دلچسب و به یاد ماندنی

خورش داوود پاشا یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ترکیه ای است که به دلیل طعم و مزه منحصر به فرد خود، طرفداران زیادی پیدا کرده است. این خورش شباهت زیادی به خورش فسنجان ایرانی دارد و از گوشت چرخ کرده، رب انار، گردو و ادویه جات تهیه می شود.

در این مقاله، به بررسی طرز تهیه خورش داوود پاشا و نکاتی برای پخت هرچه بهتر آن می پردازیم:

مواد لازم (برای 4 نفر):

  • 500 گرم گوشت چرخ کرده
  • 2 عدد پیاز
  • 3 حبه سیر
  • 2 قاشق غذاخوری رب انار
  • 1 پیمانه گردو آسیاب شده
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چای خوری زردچوبه
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک
  • 1/4 فنجان روغن زیتون
  • 4 فنجان آب گوشت یا آب مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده (برای تزیین)

طرز تهیه:

  1. آماده سازی مواد: پیازها را نگینی خرد کرده و سیر را رنده کنید. گردو را آسیاب کنید.
  2. تفت دادن گوشت: در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود.
  3. اضافه کردن پیاز و سیر: پیازهای خرد شده را به گوشت اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
  4. اضافه کردن ادویه جات: دارچین، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  5. اضافه کردن رب انار و گردو: رب انار و گردو آسیاب شده را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  6. اضافه کردن آب گوشت: آب گوشت یا آب مرغ را به تدریج به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوطی یکدست شود.
  7. پخت خورش: حرارت را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و به مدت 1 تا 1.5 ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا خورش جا بیفتد و سس آن غلیظ شود.
  8. تزیین و سرو: در انتهای پخت، جعفری خرد شده را روی خورش بپاشید و به همراه نان، برنج یا پلو سرو کنید.

نکات مهم:

  • برای طعم بهتر خورش می توانید از گوشت گوسفندی یا مرغ چرخ کرده استفاده کنید.
  • اگر رب انار شما ترش است، می توانید کمی شکر به خورش اضافه کنید تا طعم آن متعادل شود.
  • می توانید از کشمش پلویی یا خلال بادام برای تزیین خورش استفاده کنید.
  • برای غلیظ تر شدن سس خورش می توانید 1 قاشق غذاخوری آرد نخودچی به مواد اضافه کنید.
  • خورش داوود پاشا را می توانید به تنهایی یا به همراه سالاد و ماست سرو کنید.

با کمی حوصله و دقت می توانید این غذای خوشمزه و پرطرفدار را در منزل خود تهیه کنید و از طعم و مزه منحصر به فرد آن لذت ببرید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3qr584

پربیننده ترین




اخبار داغ