ترفند تهیه خورش داوود پاشا | بیا یک خورش راحت و خوشمزه بهت یاد بدم! +ویدئو
خورش داوود پاشا یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ترکیه ای است که به دلیل طعم و مزه منحصر به فرد خود، طرفداران زیادی پیدا کرده است. این خورش شباهت زیادی به خورش فسنجان ایرانی دارد و از گوشت چرخ کرده، رب انار، گردو و ادویه جات تهیه می شود.
خورش داوود پاشا: طعمی دلچسب و به یاد ماندنی
خورش داوود پاشا یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ترکیه ای است که به دلیل طعم و مزه منحصر به فرد خود، طرفداران زیادی پیدا کرده است. این خورش شباهت زیادی به خورش فسنجان ایرانی دارد و از گوشت چرخ کرده، رب انار، گردو و ادویه جات تهیه می شود.
در این مقاله، به بررسی طرز تهیه خورش داوود پاشا و نکاتی برای پخت هرچه بهتر آن می پردازیم:
در میان اخبار
مواد لازم (برای 4 نفر):
- 500 گرم گوشت چرخ کرده
- 2 عدد پیاز
- 3 حبه سیر
- 2 قاشق غذاخوری رب انار
- 1 پیمانه گردو آسیاب شده
- 1 قاشق چای خوری دارچین
- 1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز
- 1/2 قاشق چای خوری زردچوبه
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
- 1/4 فنجان روغن زیتون
- 4 فنجان آب گوشت یا آب مرغ
- 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده (برای تزیین)
طرز تهیه:
- آماده سازی مواد: پیازها را نگینی خرد کرده و سیر را رنده کنید. گردو را آسیاب کنید.
- تفت دادن گوشت: در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود.
- اضافه کردن پیاز و سیر: پیازهای خرد شده را به گوشت اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
- اضافه کردن ادویه جات: دارچین، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- اضافه کردن رب انار و گردو: رب انار و گردو آسیاب شده را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- اضافه کردن آب گوشت: آب گوشت یا آب مرغ را به تدریج به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوطی یکدست شود.
- پخت خورش: حرارت را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و به مدت 1 تا 1.5 ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا خورش جا بیفتد و سس آن غلیظ شود.
- تزیین و سرو: در انتهای پخت، جعفری خرد شده را روی خورش بپاشید و به همراه نان، برنج یا پلو سرو کنید.
نکات مهم:
- برای طعم بهتر خورش می توانید از گوشت گوسفندی یا مرغ چرخ کرده استفاده کنید.
- اگر رب انار شما ترش است، می توانید کمی شکر به خورش اضافه کنید تا طعم آن متعادل شود.
- می توانید از کشمش پلویی یا خلال بادام برای تزیین خورش استفاده کنید.
- برای غلیظ تر شدن سس خورش می توانید 1 قاشق غذاخوری آرد نخودچی به مواد اضافه کنید.
- خورش داوود پاشا را می توانید به تنهایی یا به همراه سالاد و ماست سرو کنید.
با کمی حوصله و دقت می توانید این غذای خوشمزه و پرطرفدار را در منزل خود تهیه کنید و از طعم و مزه منحصر به فرد آن لذت ببرید.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3qr584