ترفند تهیه حمص سبز | این حمص علاوه بر خوشمزه بودن رژیمی و سالمه
حمص، یکی از پیشغذاها و یا میانوعدههای محبوب و خوشمزه در خاورمیانه و کشورهای عربی است که به خاطر طعم و مزه بینظیر و بافت کرمی و لطیفی که دارد، در سراسر دنیا طرفداران زیادی پیدا کرده است.
کد خبر: 11244
حمص سبز: طعمی تازه و خوشمزه از نخود
حمص، یکی از پیشغذاها و یا میانوعدههای محبوب و خوشمزه در خاورمیانه و کشورهای عربی است که به خاطر طعم و مزه بینظیر و بافت کرمی و لطیفی که دارد، در سراسر دنیا طرفداران زیادی پیدا کرده است.
حمص به طور سنتی از نخود، ارده،، آبلیمو، سیر، نمک و فلفل تهیه میشود. اما و دستورپختهای مختلفی برای تهیه حمص وجود دارد که یکی از آنها "حمص سبز" است.
حمص سبز، نوعی حمص است که با اضافه کردن سبزیجات تازه مانند جعفری، کلمپیچ، اسفناج یا نخود فرنگی به مواد اصلی حمص، تهیه میشود. این نوع حمص علاوه بر خوشمزگی، ظاهری زیبا و فریبنده نیز دارد و میتواند به عنوان یک پیشغذای جذاب و یا یک میانوعده سالم و مقوی سرو شود.
در میان اخبار
در این مقاله، به شما طرز تهیه حمص سبز با نخود پخته را آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- نخود پخته: ۱۵۰ گرم (یا ۱ لیوان بزرگ فرانسوی)
- ارده: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
- سیر: ۲ حبه کوچک
- ریحون تازه: ۱ مشت
- پسته: ۱۰ عدد (البته هر چقدر بیشتر، بهتر!)
- روغن زیتون: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: ½ قاشق چایخوری
- آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- نخودهای پخته شده را آبکش کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
- ارده، سیر، ریحون، پسته، روغن زیتون، نمک و فلفل را به نخودها اضافه کنید.
- تمام مواد را با استفاده از غذاساز یا مخلوط کن به خوبی پوره کنید تا یکدست و صاف شوند.
- اگر حمص شما غلیظ است، میتوانید به آن کمی آب نخود یا آب اضافه کنید تا به رقیق شدن آن کمک کند.
- حمص سبز را در ظرف مورد نظر خود بریزید و با کمی روغن زیتون، پسته و ریحون تازه تزیین کنید.
- حمص سبز را با نان پیتا، نان تست یا سبزیجات تازه سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
نکات:
- میتوانید از نخود کنسروی نیز برای تهیه این حمص استفاده کنید.
- برای طعم دار کردن بیشتر حمص، میتوانید از ½ قاشق چایخوری پودر زیره سبز یا ½ قاشق چایخوری پودر کumin استفاده کنید.
- میتوانید به جای ریحون از جعفری تازه یا نعناع استفاده کنید.
- اگر پسته ندارید، میتوانید از گردو یا بادام نیز استفاده کنید.
- حمص سبز را میتوانید تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.
حمص سبز، یک پیشغذای خوشمزه، سالم و مقوی است که به راحتی و در کمترین زمان تهیه میشود.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wq553