خورش | خورش بدون گوشت
ترفند تهیه یک خورش بدون گوشت | بدون هیچ گوشت و مرغی یه غذای مجلسی درست کن! +ویدئو
این خورشت لذیذ با نام های مختلفی مانند "خورشت گردو"، "خورشت بادمجان شمالی" یا "خورشت فسنجان" در شمال ایران شناخته می شود. طعم منحصر به فرد گردو، رب انار و بادمجان، این خورشت را به یکی از محبوب ترین غذاهای شمالی تبدیل کرده است
کد خبر: 9492
خورش گردو و بادمجان: طعمی اصیل و به یاد ماندنی از شمال
این خورش لذیذ با نام های مختلفی مانند "خورش گردو"، "خورشت بادمجان شمالی" یا "خورشت فسنجان" در شمال ایران شناخته می شود. طعم منحصر به فرد گردو، رب انار و بادمجان، این خورشت را به یکی از محبوب ترین غذاهای شمالی تبدیل کرده است.
در این مقاله، به بررسی طرز تهیه ی این خورشت خوشمزه به صورت مرحله به مرحله می پردازیم:
مواد لازم:
- گردو: 15 عدد
- بادمجان: 2 عدد
- رب انار: 1 تا 2 قاشق غذاخوری سرپر
- پیاز رنده شده: 1 عدد
- نمک و ادویه: به میزان لازم
- روغن: به مقدار کم
مراحل تهیه:
در میان اخبار
- گردوها را آسیاب کنید.
- پیاز را رنده کنید و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود.
- نمک، ادویه و گردوی آسیاب شده را به پیاز اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
- رب انار را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- به اندازه ی کافی آب سرد به مواد اضافه کنید تا خورشت به غلظت دلخواه شما برسد.
- در قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورشت به مدت 1 تا 2 ساعت با حرارت ملایم پخته شود.
- در حین پخت، هر چند وقت یکبار خورشت را هم بزنید تا ته نگیرد.
- بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید.
- به بادمجان ها نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا تلخی آنها گرفته شود.
- بادمجان ها را در روغن سرخ کنید.
- در 30 دقیقه ی آخر پخت خورشت، بادمجان های سرخ شده را به آن اضافه کنید.
- خورشت را به آرامی هم بزنید تا بادمجان ها با مواد مخلوط شوند.
- در صورت تمایل، می توانید برای طعم قوی تر، از کمی آبلیمو یا زعفران دم کرده به خورشت اضافه کنید.
- خورشت گردو و بادمجان را با نان یا برنج سرو کنید.
نکات تکمیلی:
- برای طعم بهتر خورشت، از گردوی تازه و با کیفیت استفاده کنید.
- می توانید به جای رب انار، از آب انار ترش نیز استفاده کنید.
- اگر خورشت شما خیلی غلیظ شد، می توانید به آن کمی آب اضافه کنید.
- می توانید برای تزیین خورشت، از خلال بادام یا پسته استفاده کنید.
- خورشت گردو و بادمجان را می توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
امیدواریم با استفاده از این دستور پخت بتوانید خورشت گردو و بادمجان را به بهترین شکل تهیه کنید و از طعم اصیل و به یاد ماندنی آن لذت ببرید!
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wrn54
دیدگاه ها
6 ماه پیش
والا اون عکسی که گذاشتی توش مرغ هست چطور
6 ماه پیش
خورش بی گوشت؟
ناشناس6 ماه پیش
ما
پربیننده ترین
دیدگاه ها
6 ماه پیش
والا اون عکسی که گذاشتی توش مرغ هست چطور
6 ماه پیش
خورش بی گوشت؟
ناشناس6 ماه پیش
ما