ترفند تهیه ترشی فلفل | با این روش یه طعم ویژه و ناب رو تجربه کن! +ویدئو
ترشی فلفل، یکی از چاشنی های سنتی و پرطرفدار ایرانی است که در کنار غذاهای مختلف سرو می شود. این ترشی خوشمزه، علاوه بر طعم و مزه ی تند و تیزی که دارد، خواص زیادی نیز برای سلامتی دارد. فلفل، سرشار از ویتامین C، آنتی اکسیدان ها و است که به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد گوارش و کاهش التهاب کمک می کند.
کد خبر: 9444
ترشی فلفل: طعمی تند و تیز برای سفره های ایرانی!
ترشی فلفل، یکی از چاشنی های سنتی و پرطرفدار ایرانی است که در کنار غذاهای مختلف سرو می شود. این ترشی خوشمزه، علاوه بر طعم و مزه ی تند و تیزی که دارد، خواص زیادی نیز برای سلامتی دارد. فلفل، سرشار از ویتامین C، آنتی اکسیدان ها و است که به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد گوارش و کاهش التهاب کمک می کند.
در این مقاله، به شما دو روش ساده و کاربردی برای تهیه ی ترشی فلفل به روش سنتی و با مخلوط کن را آموزش می دهیم:
روش اول: طرز تهیه ی ترشی فلفل سنتی
مواد لازم:
- 500 گرم فلفل سبز تند (دلخواه)
- 250 گرم سرکه سفید
- 100 گرم آب
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری گلبرگ محمدی (اختیاری)
- 1 حبه سیر (اختیاری)
طرز تهیه:
در میان اخبار
- ابتدا، فلفل ها را به خوبی بشویید و ساقه های آنها را جدا کنید.
- اگر می خواهید ترشی شما خیلی تند نباشد، می توانید تخم فلفل ها را جدا کنید.
- فلفل ها را در یک شیشه ی تمیز و خشک بریزید.
- در یک قابلمه، سرکه، آب و نمک را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
- بعد از اینکه محلول به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
- محلول خنک شده را به شیشه ی حاوی فلفل ها اضافه کنید.
- گلبرگ محمدی و سیر (در صورت تمایل) را به شیشه اضافه کنید.
- درپوش شیشه را محکم ببندید و آن را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید.
- ترشی فلفل بعد از 3 تا 4 روز آماده ی مصرف می شود.
نکات تکمیلی:
- می توانید از انواع مختلف فلفل سبز تند برای تهیه ی این ترشی استفاده کنید.
- اگر می خواهید ترشی شما طعم ترش تری داشته باشد، می توانید مقدار سرکه را افزایش دهید.
- می توانید به جای سرکه سفید، از سرکه بالزامیک یا سرکه خرما نیز در این ترشی استفاده کنید.
- ترشی فلفل را می توانید به مدت 2 تا 3 ماه در یخچال نگهداری کنید.
روش دوم: طرز تهیه ی ترشی فلفل با مخلوط کن
مواد لازم:
- 500 گرم فلفل سبز تند (دلخواه)
- 250 گرم سرکه سفید
- 100 گرم آب
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 1 قاشق غذاخوری گلبرگ محمدی (اختیاری)
- 1 حبه سیر (اختیاری)
طرز تهیه:
- ابتدا، فلفل ها را به خوبی بشویید و ساقه های آنها را جدا کنید.
- اگر می خواهید ترشی شما خیلی تند نباشد، می توانید تخم فلفل ها را جدا کنید.
- فلفل ها، گلبرگ محمدی و سیر (در صورت تمایل) را در مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- سرکه، آب و نمک را به مخلوط کن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
- مخلوط را از مخلوط کن خارج کنید و در شیشه ی تمیز و خشک بریزید.
- درپوش شیشه را محکم ببندید و آن را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید.
- ترشی فلفل بعد از 3 تا 4 روز آماده ی مصرف می شود.
نکات تکمیلی:
- می توانید از انواع مختلف فلفل سبز تند برای تهیه ی این ترشی استفاده کنید.
- اگر می خواهید ترشی شما طعم ترش تری داشته باشد، می توانید مقدار سرکه را افزایش دهید.
- می توانید به جای سرکه سفید، از سرکه بالزامیک یا سرکه خرما نیز در این ترشی استفاده کنید.
- ترشی فلفل را می توانید به مدت 2 تا 3 ماه در یخچال نگهداری کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wrw54