ساندویچ جگر | طرز تهیه ساندویچ جگر

ترفند تهیه ساندویچ جگر | با این روش یه طعم نوستالژی رو یادآوری کن! +ویدئو

ساندویچ جگر مرغ، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به سادگی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. این ساندویچ از جگر مرغ طعم‌دار شده با ادویه‌ها و پخته شده به صورت ساندویچ تشکیل شده است.
کد خبر: 11920
ترفند تهیه ساندویچ جگر | با این روش یه طعم نوستالژی رو یادآوری کن! +ویدئو

ساندویچ جگر مرغ

ساندویچ جگر مرغ، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به سادگی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. این ساندویچ از جگر مرغ طعم‌دار شده با ادویه‌ها و پخته شده به صورت ساندویچ تشکیل شده است.

در اینجا دستور پخت ساندویچ جگر مرغ را برای شما آورده‌ایم:

مواد لازم:

  • 500 گرم جگر مرغ
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 2 حبه سیر
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری آویشن
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • نان ساندویچ
  • سس مایونز
  • کاهو
  • گوجه فرنگی
  • پیاز ترشی

طرز تهیه:

  1. جگر مرغ را به خوبی بشویید و چربی اضافی آن را جدا کنید.
  2. پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  3. سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه دیگر تفت دهید.
  4. جگر مرغ را به پیاز و سیر اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا پخته و قهوه‌ای رنگ شود.
  5. پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل سیاه را به جگر مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
  6. جگر مرغ را از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود.
  7. نان ساندویچ را از وسط برش دهید و روی آن سس مایونز بمالید.
  8. جگر مرغ پخته شده، کاهو، گوجه فرنگی و پیاز ترشی را روی نان بریزید.
  9. ساندویچ را به دو نیم تقسیم کنید و سرو کنید.

نکات:

  • می‌توانید از قارچ یا فلفل دلمه ای نیز در ساندویچ خود استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید ساندویچ را تندتر کنید، می‌توانید از فلفل قرمز به جای فلفل سیاه استفاده کنید.
  • می‌توانید ساندویچ را در فر نیز گرم کنید. برای این کار، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و ساندویچ ها را به مدت 5 تا 10 دقیقه در فر بپزید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3wvrr2

پربیننده ترین




اخبار داغ