ترفند تهیه ته چین قیمه بادمجون | متفاوت ترین غذایی میشه که تاحالا درست کردی! +ویدئو
ته چین قیمه بادمجون، یک غذای مجلسی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب بینظیر ته چین و قیمه بادمجون، تجربهای منحصر به فرد از طعم و اصالت را به شما هدیه میدهد. عطر و بوی زعفران و بادمجان در این غذا، زینتبخش سفرههای شما در مهمانیها و مناسبتهای خاص خواهد بود.
ته چین قیمه بادمجون: عطر و طعم اصیل ایرانی در سفره شما
ته چین قیمه بادمجون، یک غذای مجلسی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب بینظیر ته چین و قیمه بادمجون، تجربهای منحصر به فرد از طعم و اصالت را به شما هدیه میدهد. عطر و بوی زعفران و بادمجان در این غذا، زینتبخش سفرههای شما در مهمانیها و مناسبتهای خاص خواهد بود.
مواد لازم:
برای قیمه:
- ۲۰۰ گرم گوشت خورشتی
- حدود ۱۰۰ گرم لپه
- ۱ عدد پیاز متوسط
- ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- زردچوبه به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- ۱ عدد لیمو عمانی (اختیاری)
- ۲ عدد بادمجان متوسط
برای ته چین:
- ۱ پیمانه ماست چکیده
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- ۲ عدد زرده تخم مرغ
- ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- ۱ قاشق غذاخوری گلاب
- کره به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله اول: آماده سازی قیمه
در میان اخبار
- لپه را از شب قبل خیس کنید. سپس آن را آبکش کرده و به همراه گوشت خورشتی در یک قابلمه بریزید.
- روی حرارت ملایم قرار دهید و به مقدار کمی آب اضافه کنید تا حدی که روی مواد را بگیرد.
- پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت و لپه به آرامی بپزند.
- در این بین، پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
- رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن باز شود.
- سپس مخلوط پیاز و رب را به قابلمه گوشت و لپه اضافه کنید و به همراه زردچوبه، نمک و فلفل سیاه هم بزنید.
- در صورت تمایل، میتوانید از لیمو عمانی نیز در این مرحله استفاده کنید.
- به پخت قیمه ادامه دهید تا زمانی که گوشت و لپه کاملاً پخته و جا بیفتند.
مرحله دوم: آماده سازی بادمجان
- بادمجانها را حلقه حلقه برش دهید و در مقداری آب و نمک خیس کنید تا تلخی آنها گرفته شود.
- پس از 30 دقیقه، بادمجانها را آبکش کرده و روی آنها دستمال بکشید تا خشک شوند.
- در یک تابه روغن داغ کنید و بادمجانها را سرخ کنید تا طلایی و پخته شوند.
- بادمجانهای سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
مرحله سوم: آماده سازی ته چین
- در یک کاسه بزرگ، ماست چکیده، زعفران دم کرده، زرده تخم مرغ، روغن مایع، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
- برنج را که از قبل خیس و آبکش کرده اید، به مخلوط ماست اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا برنج به طور کامل به مواد آغشته شود.
- گلاب را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مرحله چهارم: پخت ته چین قیمه بادمجون
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- ته یک قابلمه یا قالب مناسب را با کره چرب کنید.
- نصف مخلوط برنج و ماست را به طور یکنواخت در کف قابلمه یا قالب بریزید.
- سپس، لایه ای از قیمه پخته شده را روی برنج بریزید.
- این کار را به صورت لایه لایه ادامه دهید تا تمام مواد تمام شوند.
- در نهایت، روی ته چین را با مقداری زعفران دم کرده و خلال بادام تزئین کنید.
- قابلمه یا قالب را به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر قرار دهید تا ته چین پخته و طلایی شود.
نکات:
- می توانید از زعفران ساییده شده به جای زعفران دم کرده استفاده کنید.
- برای عطر و طعم بهتر ته چین، می توانید از مقداری هل و دارچین نیز در مخلوط برنج و ماست استفاده کنید.
- اگر می خواهید ته چین شما ته دیگی ضخیم و برشته داشته باشد، می توانید قبل از ریختن مواد، مقداری سیب زمینی رنده شده در کف قابلمه یا قالب بریزید
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3zyd62