سرخ کردن هویج | ترفند سرخ کردن هویج

ترفند سرخ کردن هویج برای کنار پلو | بیا تا راز خوش آب و رنگ شدنش رو بهت بگم! +ویدئو

هویج سرخ شده، یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین مخلفات پلو است که می تواند به سادگی در منزل تهیه شود. اما برای اینکه هویج سرخ شده ای مجلسی و خوشمزه داشته باشید که ظاهری فریبنده و طعمی دلچسب داشته باشد، نکات و فوت و فن هایی وجود دارد که در این مقاله به آنها خواهیم پرداخت
کد خبر: 9324
ترفند سرخ کردن هویج برای کنار پلو | بیا تا راز خوش آب و رنگ شدنش رو بهت بگم! +ویدئو

هویج سرخ شده ی مجلسی: رازهایی برای طعمی دلچسب و ظاهری فریبنده!

هویج سرخ شده، یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین مخلفات پلو است که می تواند به سادگی در منزل تهیه شود. اما برای اینکه هویج سرخ شده ای مجلسی و خوشمزه داشته باشید که ظاهری فریبنده و طعمی دلچسب داشته باشد، نکات و فوت و فن هایی وجود دارد که در این مقاله به آنها خواهیم پرداخت.

مواد لازم:

  • ۵۰۰ گرم هویج
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۱/۲ قاشق چای خوری شکر
  • ۱/۴ قاشق چای خوری نمک
  • ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • ۱/۴ پیمان جعفری تازه خرد شده (اختیاری)

طرز تهیه:

  1. هویج ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید.
  2. هویج ها را به صورت دلخواه برش دهید. می توانید آنها را به صورت خلالی، نگینی، حبه ای یا رنده شده درشت برش دهید.
  3. در یک قابلمه ی مناسب، آب به مقدار کافی بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید.
  4. هویج های خرد شده را به آب جوش اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند.
  5. هویج ها را آبکش کنید و بگذارید آب آنها به طور کامل گرفته شود.
  6. در یک تابه ی بزرگ، روغن مایع و کره را روی حرارت ملایم گرم کنید.
  7. هویج های آبکش شده را به تابه اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا نرم و کمی طلایی رنگ شوند.
  8. شکر، نمک و فلفل سیاه را به هویج ها اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  9. به تفت دادن هویج ها ادامه دهید تا به طور کامل پخته و طلایی رنگ شوند.
  10. در صورت تمایل، جعفری تازه خرد شده را در دقایق آخر پخت به هویج ها اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
  11. هویج سرخ شده ی مجلسی را از روی حرارت بردارید و بلافاصله سرو کنید.

نکات تکمیلی:

  • برای خوش طعم تر شدن هویج سرخ شده، می توانید از کمی زعفران دم کرده یا پودر زنجبیل در هنگام تفت دادن هویج ها استفاده کنید.
  • اگر می خواهید هویج سرخ شده ی شما تردتر باشد، می توانید هویج ها را به مدت کوتاه تری در آب جوش بپزید و یا بعد از آبکش کردن، آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • می توانید از هویج های رنگی برای تهیه ی هویج سرخ شده ی مجلسی استفاده کنید تا ظاهری زیباتر و رنگارنگ تر داشته باشد.
  • هویج سرخ شده را می توانید به تنهایی یا به عنوان مخلفات پلو، مرغ، ماهی یا سایر غذاها سرو کنید.

نوش جان!

امیدواریم با رعایت این نکات و فوت و فن ها، بتوانید هویج سرخ شده ای مجلسی و خوشمزه تهیه کنید و از طعم دلچسب و ظاهری فریبنده ی آن لذت ببرید.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/459dx2

پربیننده ترین




اخبار داغ