ترفند سرخ کردن هویج برای کنار پلو | بیا تا راز خوش آب و رنگ شدنش رو بهت بگم! +ویدئو
هویج سرخ شده، یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین مخلفات پلو است که می تواند به سادگی در منزل تهیه شود. اما برای اینکه هویج سرخ شده ای مجلسی و خوشمزه داشته باشید که ظاهری فریبنده و طعمی دلچسب داشته باشد، نکات و فوت و فن هایی وجود دارد که در این مقاله به آنها خواهیم پرداخت
کد خبر: 9324
هویج سرخ شده ی مجلسی: رازهایی برای طعمی دلچسب و ظاهری فریبنده!
هویج سرخ شده، یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین مخلفات پلو است که می تواند به سادگی در منزل تهیه شود. اما برای اینکه هویج سرخ شده ای مجلسی و خوشمزه داشته باشید که ظاهری فریبنده و طعمی دلچسب داشته باشد، نکات و فوت و فن هایی وجود دارد که در این مقاله به آنها خواهیم پرداخت.
در میان اخبار
مواد لازم:
- ۵۰۰ گرم هویج
- ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع
- ۱ قاشق غذاخوری کره
- ۱/۲ قاشق چای خوری شکر
- ۱/۴ قاشق چای خوری نمک
- ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- ۱/۴ پیمان جعفری تازه خرد شده (اختیاری)
طرز تهیه:
- هویج ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید.
- هویج ها را به صورت دلخواه برش دهید. می توانید آنها را به صورت خلالی، نگینی، حبه ای یا رنده شده درشت برش دهید.
- در یک قابلمه ی مناسب، آب به مقدار کافی بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید.
- هویج های خرد شده را به آب جوش اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند.
- هویج ها را آبکش کنید و بگذارید آب آنها به طور کامل گرفته شود.
- در یک تابه ی بزرگ، روغن مایع و کره را روی حرارت ملایم گرم کنید.
- هویج های آبکش شده را به تابه اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا نرم و کمی طلایی رنگ شوند.
- شکر، نمک و فلفل سیاه را به هویج ها اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- به تفت دادن هویج ها ادامه دهید تا به طور کامل پخته و طلایی رنگ شوند.
- در صورت تمایل، جعفری تازه خرد شده را در دقایق آخر پخت به هویج ها اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
- هویج سرخ شده ی مجلسی را از روی حرارت بردارید و بلافاصله سرو کنید.
نکات تکمیلی:
- برای خوش طعم تر شدن هویج سرخ شده، می توانید از کمی زعفران دم کرده یا پودر زنجبیل در هنگام تفت دادن هویج ها استفاده کنید.
- اگر می خواهید هویج سرخ شده ی شما تردتر باشد، می توانید هویج ها را به مدت کوتاه تری در آب جوش بپزید و یا بعد از آبکش کردن، آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
- می توانید از هویج های رنگی برای تهیه ی هویج سرخ شده ی مجلسی استفاده کنید تا ظاهری زیباتر و رنگارنگ تر داشته باشد.
- هویج سرخ شده را می توانید به تنهایی یا به عنوان مخلفات پلو، مرغ، ماهی یا سایر غذاها سرو کنید.
نوش جان!
امیدواریم با رعایت این نکات و فوت و فن ها، بتوانید هویج سرخ شده ای مجلسی و خوشمزه تهیه کنید و از طعم دلچسب و ظاهری فریبنده ی آن لذت ببرید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/459dx2