ترفند تهیه چیپس برنج | از این به بعد اگه برنجت شفته شد باهاش چیپس درست کن!
چیپس برنج: یه میان وعده خوشمزه و کمچرب!
چیپس برنج یه خوراکی ترد و خوشمزهست که میتونه به عنوان یه میان وعده عالی یا حتی یه دورچین جذاب برای غذاهای مختلف سرو بشه. درست کردنش هم خیلی سادست و نیازی به مهارت آشپزی خاصی نداره.
در اینجا دو روش برای تهیه چیپس برنج به شما آموزش میدم:
روش اول: چیپس برنج ساده
مواد لازم:
2 پیمانه برنج پخته شده
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه:
فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
برنج پخته شده رو در یک کاسه بزرگ بریزید و با روغن مایع، نمک و فلفل مخلوط کنید.
یه سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید و برنج رو به طور یکنواخت روی اون پخش کنید.
سینی رو به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار بدید تا چیپس ها طلایی و ترد بشن.
بعد از پخت، چیپس ها رو از فر خارج کنید و بذارید کمی خنک بشن.
روش دوم: چیپس برنج طعمدار
مواد لازم:
2 پیمانه برنج پخته شده
در میان اخبار
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز
1/4 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه:
مراحل 1 تا 3 از روش اول رو تکرار کنید.
در یه کاسه کوچک، پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا، نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید.
مخلوط ادویه رو به برنج اضافه کنید و به طور یکنواخت پخش کنید.
مراحل 4 و 5 از روش اول رو تکرار کنید.
نکات:
برای طعمدار کردن بیشتر چیپس برنج میتونید از ادویههای مختلف دیگه مثل پودر زنجبیل، پودر گشنیز، پودر زیره و ... هم استفاده کنید.
همچنین میتونید به جای روغن مایع از کره ذوب شده هم استفاده کنید.
مراقب باشید چیپس ها رو زیاد در فر نذارید چون ممکنه بسوزن.
چیپس برنج رو میتونید تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.