لوبیا پلو | لوبیا پلو مجلسی
ترفند تهیه لوبیا پلو مجلسی | بیا تا راز خوشمزگی لوبیا پلوی رستورانی رو بهت بگم! +ویدئو
طعم دلانگیز و دلنشین لوبیا پلو، هر ایرانی را به وجد میآورد. این غذای اصیل ایرانی، با عطر و بوی ادویههای خاص و لوبیای پخته شده، طعمی بهشتی را به شما هدیه میدهد.
لوبیا پلو مخصوص: طعمی بهشتی
طعم دلانگیز و دلنشین لوبیا پلو، هر ایرانی را به وجد میآورد. این غذای اصیل ایرانی، با عطر و بوی ادویههای خاص و لوبیای پخته شده، طعمی بهشتی را به شما هدیه میدهد.
مواد لازم:
- گوشت تکهای یا چرخکرده: ۴۰۰ گرم
- لوبیا پخته شده: به ازای هر پیمانه برنج، یک لیوان لوبیا (لوبیا بدون دانه توصیه میشود)
- رب گوجهفرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل: به مقدار لازم
- زردچوبه، تخم گشنیز، گل محمدی، زنجبیل: از هر کدام یک قاشق غذاخوری
- پیاز: ۲ عدد
- ادویههای مخصوص پلو:
- گل محمدی، دارچین، تخم گشنیز: از هر کدام یک قاشق چایخوری
- زیره سبز: یک قاشق غذاخوری
- زعفران: به مقدار لازم
- مواد ته دیگ:
- ماست: ۵ قاشق غذاخوری
- روغن: نصف فنجان
- زعفران: کمی
- به دلخواه: گلاب
نکات:
در میان اخبار
- برای طعمی لذیذتر، از لوبیا بدون دانه استفاده کنید.
- میتوانید برای طعم قویتر، پوره گوجهفرنگی نیز به مواد اضافه کنید.
- برنج را حتماً زندهتر آبکش کنید تا شفته نشود.
دستور پخت:
- گوشت را با مقداری روغن تفت دهید تا قهوهای شود. سپس پیاز نگینی شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
- رب گوجهفرنگی، ادویهها و نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر و طعم آنها آزاد شود.
- لوبیا پخته شده و آب آن را به همراه ۲ لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا گوشت و لوبیا کاملاً پخته شوند.
- در ظرفی جداگانه، برنج را با آب و نمک خیس کنید و سپس آبکش کنید.
- برنج آبکش شده را به همراه زعفران دم کرده به قابلمهای که مواد لوبیا پلو در آن هستند، اضافه کنید.
- درب قابلمه را بگذارید و روی حرارت ملایم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دم بپزید.
- برای تهیه ته دیگ، ماست، روغن و زعفران را با هم مخلوط کنید و به ته قابلمه بریزید.
- بعد از دم شدن لوبیا پلو، آن را به آرامی در ظرف مورد نظر سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید!
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/48pnw3