ترفند تهیه ترشی ذرت | این ترشی برای کنار غذا هم خوشگله و هم خوشمزه+ویدئو
ترشی ذرت، یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل طعم و مزه منحصر به فردش، میتواند زینتبخش سفرههای شما باشد. تهیه این ترشی در خانه بسیار ساده و آسان است و تنها با صرف اندکی وقت و مواد اولیه میتوانید از این طعم بینظیر لذت ببرید
کد خبر: 8578
ترشی ذرت، طعمی دلچسب و اشتهابرانگیز برای سفرههای شما!
ترشی ذرت، یکی از انواع ترشیهای خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل طعم و مزه منحصر به فردش، میتواند زینتبخش سفرههای شما باشد. تهیه این ترشی در خانه بسیار ساده و آسان است و تنها با صرف اندکی وقت و مواد اولیه میتوانید از این طعم بینظیر لذت ببرید.
مواد لازم:
- ذرت: 500 گرم
- سرکه: 2 پیمانه
- آب: 1 پیمانه
- نمک: 2 قاشق غذاخوری
- شکر: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
- دانههای خردل: 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری
- گلبرگ گل محمدی: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
- هویج: 1 عدد (اختیاری)
- فلفل سبز تند: 1 عدد (اختیاری)
طرز تهیه:
در میان اخبار
- آمادهسازی ذرت: ذرت را از غلاف جدا کنید و به خوبی بشویید.
- پخت ذرت: ذرت را در قابلمهای حاوی آب جوش به مدت 5 تا 10 دقیقه بپزید تا کمی نرم شود.
- آمادهسازی مواد: سرکه، آب، نمک، شکر، فلفل سیاه، دانههای خردل و زردچوبه را در قابلمهای مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید.
- اضافه کردن ذرت: ذرت پخته شده را به مخلوط سرکه و ادویهها اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر بجوشانید.
- اضافه کردن مواد اختیاری: در صورت تمایل، میتوانید گلبرگ گل محمدی، هویج نگینی شده و فلفل سبز تند را به ترشی اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر بجوشانید.
- خنک کردن و نگهداری: ترشی را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. سپس آن را در ظرف شیشهای دربسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی:
- میتوانید از انواع مختلف ذرت، مانند ذرت شیرین، ذرت مینیاتوری یا ذرت بلال برای تهیه این ترشی استفاده کنید.
- برای طعم تندتر، میتوانید مقدار فلفل سبز تند را افزایش دهید.
- اگر تمایل به ترشی ترشتر دارید، میتوانید مقدار سرکه را بیشتر کنید.
- ترشی ذرت را میتوانید به عنوان چاشنی در کنار انواع غذاها، مانند خورشت، کباب، پلو و سالاد سرو کنید.
امیدوارم از تهیه و طعم این ترشی خوشمزه لذت ببرید!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4bvg93