پوست باقالی | کرانچی‌ پوست باقالی

ترفند تهیه خوراکی با پوست باقالی | تاحالا کرانچی‌ پوست باقالی خوردی؟ +ویدئو

کرانچی پوست باقالی یک میان وعده خوشمزه و مقوی است که می توانید در خانه به راحتی آن را تهیه کنید. این خوراکی نه تنها خوشمزه است، بلکه منبع خوبی از فیبر، پروتئین و آهن نیز می باشد.
کد خبر: 8979
ترفند تهیه خوراکی با پوست باقالی | تاحالا کرانچی‌ پوست باقالی خوردی؟ +ویدئو

طرز تهیه کرانچی پوست باقالی

کرانچی پوست باقالی یک میان وعده خوشمزه و مقوی است که می توانید در خانه به راحتی آن را تهیه کنید. این خوراکی نه تنها خوشمزه است، بلکه منبع خوبی از فیبر، پروتئین و آهن نیز می باشد.

مواد لازم:

پوست باقالی تازه یا خشک: 2 پیمانه

روغن مایع: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

پودر سیر: به مقدار دلخواه (اختیاری)

پودر پاپریکا: به مقدار دلخواه (اختیاری)

مراحل تهیه:

پوست باقالی را آماده کنید: 

اگر از پوست باقالی تازه استفاده می کنید، ابتدا باقالی ها را بخارپز یا آب پز کنید و سپس پوست آنها را جدا کنید.

اگر از پوست باقالی خشک استفاده می کنید، به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت آنها را در آب خیس کنید تا نرم شوند.

پوست باقالی را آبکش کنید: 

پوست باقالی را آبکش کنید و آب اضافی آنها را بگیرید.

پوست باقالی را در روغن سرخ کنید: 

در یک قابلمه یا تابه، روغن مایع را به مقدار کافی گرم کنید.

پوست باقالی را به روغن اضافه کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند.

پوست باقالی را مزه دار کنید: 

پوست باقالی سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پاپریکا را به پوست باقالی اضافه کنید و به طور یکنواخت مخلوط کنید.

کرانچی پوست باقالی را سرو کنید: 

کرانچی پوست باقالی را بلافاصله پس از تهیه سرو کنید. می توانید از آن به عنوان میان وعده یا در کنار غذاهای دیگر مانند سالاد یا ماست استفاده کنید.

نکات:

برای طعم قوی تر، می توانید پوست باقالی را قبل از سرخ کردن به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در محلول آب و نمک خیس کنید.

می توانید از ادویه های دیگر مانند پودر زیره، پودر گشنیز یا پودر فلفل قرمز نیز برای طعم دادن به کرانچی پوست باقالی استفاده کنید.

اگر به دنبال یک میان وعده کم چرب هستید، می توانید پوست باقالی را به جای سرخ کردن در فر بپزید. برای این کار، پوست باقالی را با روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه مخلوط کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4dmoj4

پربیننده ترین




اخبار داغ